CEAI ȘI CAFEA: pentru momentele perfecte de oriunde

Redescoperă momentele de odihnă și adună clipe calde alături de cei apropiați, cu o ceașcă de ceai sau cafea aromată. Îți punem la dispoziție un sortiment variat de gusturi și arome irezistibile, pentru casa sau afacerea ta. În magazinele METRO găsești ceai frunze, în pliculețe, cu adaosuri sau fără, o gamă largă de soiuri de cafea. Toate cele necesare pentru o pauză relaxantă, cu o băutură caldă, savuroasă!

 

SORTIMENT CEAI ȘI CAFEA 

 

Cafea cu gust intens sau fin, dulce sau amărui, exotic, oriental sau tradițional? Preferi cafeaua naturală, cafeaua cu lapte, cafeaua solubilă? Arabica, Robusta sau un amestec? Ceai negru sau verde, poate un ceai cu fructe? Ori poate îţi plac băuturile personalizate? METRO te alintă cu o gamă variată de ceai, cafea, siropuri, astfel încât momentele de relaxare cu o băutură caldă să devină cu adevărat speciale. Încearcă diverse combinaţii de gusturi şi arome în ceaşca ta. Nu pierde ocazia să încerci marca Rioba: soluţia profesională pentru baruri, cafenele şi restaurante - de la prepararea cafelei, ceaiului şi chiar şi a cocktailurilor, până la servirea lor.

 

Ceai negru in vesela horeca - vesela din portelan in moldova

Ceai Negru

Fiind o băutură cu o istorie culturală impresionantă, ceaiul negru te revigorează. Gust intens, aromă irepetabilă și senzații memorabile  - toate într-o singură ceașcă de ceai negru.

 
Ceai de romanita in vesela horeca alba din portelan

Ceai Verde

Ceaiul verde este cea mai benefică alegere pentru o pauză, în orice moment al zilei. Savurează-l pentru aroma deosebită, gustul unic și efectul subtil de stimulare oferit cu fiecare ceaşcă.

Ceai rosu in set de vesela horeca

Ceaiuri cu adaos

Ceaiurile cu adaosuri din fructe şi flori sunt băuturi cu arome inedite. În plus, ceaiul cu adaosuri poate servi drept răsfăţ, completând o gustare între mesele principale sau o pauză de desert!

 
Espresso in ceasca din vesela horeca

Cafea solubilă

Cefeaua solubilă e o băutură ce-ţi oferă instantaneu o intensitate, o savoare și o aromă deosebită. Cu o cafea solubilă poți să te bucuri de plăcerea gustului oricând, preparând-o în doar câteva clipe.

 
rioba cafea boabe pentru rasnita de cafea langa espresso in ceasca din vesela horeca

Cafea boabe

Descoperă aroma boabelor de cafea, la fiecare început de zi, în ceașca ta! METRO te surprinde cu boabele aromate de cafea de calitate superioară, care te alintă și te energizează. Simte gustul autentic, oferit în exclusivitate de cafeaua boabe, proaspăt râşnită şi pregătită cu drag.

 

Cafea data prin rasnita de cafea in dozator din masina de facut espresso

Cafea măcinată

Cafeaua măcinată, sau cum mai suntem obișnuiți să o numim - cafeaua espresso, a fost pentru prima dată preparată în Italia și de atunci a devenit o băutură extrem de populară. Alege cafeaua măcinată pentru o băutură caldă, pregătită rapid şi fără efort, cu aromă deosebită și gust intens!

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
DESCOPERĂ MĂRCILE METRO
 
Soluția profesională pentru cafenele, baruri, restaurante și hoteluri
Marca proprie, exclusivă, un "VOILA" pentru orice afacere. Toate cele necesare pentru ca să ai confortul necesar.
 
Vezi detalii
Rioba ceafea espresso turnata in ceasca