Vinuri

Suntem incredibil de mândri de gama noastră selectă de vinuri. Oferim un sortiment variat de vinuri de soiuri vechi și soiuri noi la cele mai avantajoase prețuri. Indiferent dacă preferi un vin roşu aromat sau un vin alb cu gust subtil, la METRO vei găsi fără efort vinul favorit. Răsfață-te cu cele mai bune vinuri de pe piața autohtonă și internațională. Noi oferim o gamă largă de soiuri, potrivite pentru orice eveniment şi preferinţe.

 

VINURI ROȘII

Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Feteasca Neagră - lista vinurilor bune poate continua. Vinul roșu simbolizează puterea și exuberanța, creează o atmosferă de sărbătoare și binedispune. Aromă, gust, consistență – un vin roşu bun spune atâtea despre Moldova şi bogăţiile pământurilor noastre. Pentru ca tu să te bucuri din plin de darurile plaiului natal, îți punem la dispoziție un sortiment bogat de vinuri autohtone calitative.

 

găsește detalii

 

struguri din moldova preturi mici vinuri rosii bune
Struguri din Moldova in cos pentru vinuri rosii
Struguri din moldova pentru vinuri rosii

VINURI ALBE

Chardonnay, Muscat, Feteasca Albă, Feteasca Regală, Riesling, Sauvignon Blanc. Doar gândul la un vin alb bun îți lasă gura apă. În magazinele METRO poți alege dintr-o varietate mare de soiuri, care din care mai delicate și mai rafinate, la preţuri accesibile. Explorează potenţialul diferitor tipuri de vinuri albe, combină-le cu bucate delicioase şi gustări pline de savoare - descoperă noi arome şi învaţă cum să le apreciezi din plin.


găsește detalii

 

struguri de vanzare moldova albi
Vinuri albe din struri din moldova
struguri din moldova pentru pinot grigio si alte vinuri albe

GARANTĂM PENTRU CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

Zilnic, primim marfă din toată lumea. Tocmai de aceea, siguranța cumpărăturilor tale este o prioritate pentru noi.

 

 

Transport
Sigur și Coordonat
group
Depozitare
corespunzătoare
Sistem de control
al calității
Sănătatea
Produselor Alimentare

VINURI SPUMANTE

Servit de obicei în momente importante și la sărbători, vinul spumant este una dintre cele mai elegante, rafinate și deosebite băuturi alcoolice. Vinurile spumante sunt îndeosebi apreciate pentru că aduc instantaneu atmosfera festivă şi dau tonul petrecerilor. Gustul intens, efervescența revigorantă și aroma îmbietoare transformă vinul spumant într-un element obligatoriu la orice masă de sărbătoare. 

găsește detalii

 

Pahar de cocktail cu vin spumant
Vin spumant de desert in pahare de cristal cu fructe
vin spumant in pahare de sampanie vinuri moldovenesti

VINURILE MOLDOVEI

Vinurile moldovenești, cum ar fi cele obținute din soiurile Feteasca Neagră, Rara Neagră, Feteasca Albă și Feteasca Regală sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume pentru calitatea și savoarea lor, devenind un simbol al prosperităţii plaiurilor moldave. Bucură-te de gustul unic și încântător al unui vin autohton bun.

Moldova podgorii de struguri pentru vin

VINURI INTERNATIONALE

Delectează-te cu cele mai apreciate vinuri din toate colțurile lumii. Descoperă specificul fiecărui brand - vinuri italiene, franţuzeşti sau potrugheze, toate uimesc prin buchetul unic. Fie că îţi doreşti puţină varietate sau vrei un cadou deosebit pentru un cunoscător, METRO este locul unde vei găsi vinul perfect.

frigider de vinuri moldova cu cele mai bune vinuri

AI ÎNCERCAT MĂRCILE NOASTRE PROPRII?

Pasiunea noastră pentru calitate ne-a determinat să creăm mărcile noastre proprii de produse. Alese cu dragoste și grijă, acestea vor fi, cu siguranță, un sprijin pentru tine.

găsește detalii