RIOBA: Alegerea perfectă pentru baruri, cafenele și restaurante 

 

Acum ai soluția profesională pentru afacerea ta! RIOBA este marca proprie METRO, ce a fost creată pentru a oferi atât clienților afacerii tale, cât și angajaților – cea mai bună calitate pentru băuturile fierbinți sau revigorante. Gama include atât cafea RIOBA, cât și un sortiment de ceai, dar și o serie de produse auxiliare. Avantajul produselor RIOBA sunt: calitatea testată de-a lungul anilor de experiență a magazinelor METRO și prețul accesibil. 

 
 

Răsfăț pentru fiecare zi

Cu aspect elegant și gust rafinat, produsele gamei RIOBA sunt tot ce îți trebuie pentru un bar, cafenea, hotel sau pentru aprovizionarea sălilor de protocol ale afacerii tale. Rioba îți oferă o gama completă de cafea, dar și siropuri pentru coctailuri, sucuri naturale, ceaiuri, dulciuri, zahăr porționat, chiar și veselă de unică folosință. Descoperă savoarea unei băuturi deosebite, preparate cu dragoste și ingrediente de calitate.
RIOBA îți oferă momente de răsfăț și doza de energie la o negociere de afaceri sau atunci când vrei să susții o discuție cu colegii. Vino în magazinele METRO să o descoperi.

Marca elegantă a afacerii tale
Calitate înaltă
Gamă variată
Pentru profesioniști
Alte mărci proprii METRO
Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne