INSPIRAȚIE ȘI Evenimente

La METRO vrem să fim cel mai bun sprijin al tău. De aceea lucrăm constant pentru a îți oferi nu doar cele mai bune produse de pe piață, ci și idei inovatoare pentru ca afacerea ta să reușească. Vrei să îți reînnoiești afacerea? Cauți idei noi? Ești antreprenor și vrei să îți deschizi un restaurant, dar nu știi ce pași să urmezi? Noi ăți răspundem la aceste întrebări și multe altele. În plus, îți aducem cele mai recente știri din industria ospitalității prin participarea la masterclass-uri și evenimente. De asemenea, oferim o lista extinsă de rețete, astfel încât să poți incorpora preparate speciale în meniul tău.

inspiratii si evenimente
Descoperă noi idei pentru afacerea ta
retete

Rețete noi pentru bucătăria ta

Un meniu bun sta la baza unui restaurant de succes, motiv pentru care o atentie deosebita trebuie acordata ofertei gastronomice a unui restaurant. Pentru a te ajuta, am creat un  inventar extins de rețete  cu care poți adăuga savoare și valoare meniului de produse al restaurantului tău.
Încearcă-le acum
ziu afacerii tale

Ziua Afacerii tale - #RămânemAproape și susținem afacerile locale

Anii de pandemie au fost plini de provocări pentru afacerile independente, fie că vorbim de restaurante, baruri sau de mici cafenele din țara noastră. Pentru a ne reconfirma susținerea, vă invităm anual să sărbătorim împreună afacerile locale și contribuția pe care o aduc acestea pentru: familii, societate, economie, țară.
Află mai multe
Am pregătit pentru tine rețete speciale, deosebite
De la tine vin doar perseverența și entuziasmul   
Încearcă-le acum