Campanii și proiecte culinare

Suntem unul dintre cele mai implicate brand-uri în social media colaborând, de-a lungul timpului, cu diverși creatori de conținut, vloggeri, bucătari șef inițiând campanii inedite si apreciate de publicul larg. Vă invităm să urmăriți mai jos ultimele noastre campanii cât și alte proiecte culinare.

campanii si evenimente
Campanii 

Campania de Crăciun 2022

Proiecte culinare

Rețete METRO Chef

Alte campanii
paste 2021

Campania Paște 2021

Pandemia ne-a apropiat unii de alții mai mult ca niciodată. După un an de singurătate, izolare, distanță socială și epuizare, ne-a făcut să ne resetăm prioritățile, să fim mai buni, mai empatici. Iar pentru a depăși momentele grele pe care le avem în față, este la fel de important ca și în continuare să fim alături și să ne susținem reciproc. Suntem mai aproape ca niciodată de un nou început. Pentru că avem speranță, dor, perseverență, încredere, dragoste ... multă, multă dragoste. Acesta rămâne a fi crezul nostru, și în acest an de Paști, atunci când continuăm să fim aproape de vizitatorii noștri, parteneri, furnizori și întreaga comunitate. Și asta pentru că ne unesc valorile comune, spiritul de sărbătoare, dar și speranța în ziua de mâine.
bucatar gateste

Gătește cât ai zice...METRO

Împreună cu Sabina Rusnac, ți-am pregătit un proiect culinar nou de unde te poți inspira și găti rețete simple, accesibile și mai ales ușoare și gustoase. Spectaculos și sănătos, pe placul tău și al întregii familii!
Află mai multe