DESPRE METRO

Toate produsele necesare sub un acoperiș – cumpărăturile nu au fost niciodată atât de simple. Durează doar câteva minute să obții un card METRO (la prima vizită), pe care îl vei putea folosi ulterior pentru cumpărături, oricând vei avea nevoie.

 

La METRO te vei bucura de mai multe facilități, care transformă experiența de cumpărare:

  • Parcare gratuită (peste 500 de locuri)
  • Sortiment variat de produse proaspete și oferte irezistibile
  • Control riguros al calității tuturor produselor
  • Soluții complete atât pentru familia, cât și afacerea ta
  • Evenimente diverse, lecții și traininguri

METRO Cash & Carry Moldova propune un sortiment complet de produse (alimentare și nealimentare), pentru familia sau afacerea ta. În magazine găsești orice, începând cu carne (de porc, de pui, semifabricate), pește și fructe de mare, fructe și legume, și continuând cu articole vestimentare, produse pentru întreținerea casei/mașinii, dar și articole office, birotică, aparate electrocasnice sau IT. 

Nu pierde ocazia de a te bucura de cele mai bune prețuri, combinate cu un nivel înalt de calitate - încearcă mărcile proprii METRO (METRO Chef, ARO, Rioba, Horeca Select, FINE LIFE, H-Line, SIGMA).

Dacă deții o afacere și cauți materialele necesare pentru activitatea de zi cu zi, METRO este destinația perfectă. Noi înțelegem nevoile profesionale ale clientului și adaptăm gama de produse, serviciile și prețurile la cerințele specifice ale fiecărui client. Hotelurile, restaurantele, sălile de banchete sau cantinele vor găsi în magazinele METRO toate cele necesare pentru a garanta succesul afacerii. Nu facem compromisuri privind calitatea și sortimentul, iar prin serviciile adiționale pe care le oferim, dorim  să vă sprijinim în dezvoltarea afacerilor care ne oferă votul lor de încredere.
Magazinele METRO sunt destinația preferată de cumpărături pentru o gamă largă de articole ale producătorilor autohtoni și internaționali, la prețuri accesibile. De asemenea, te poți bucura oricând de oferte și promoții marca METRO – vezi cataloagele pentru detalii. 

 

METRO Internațional 

METRO Cash & Carry International este liderul mondial pe piața Cash&Carry, deținând peste 750 de magazine în 25 de țări. 

citește mai multe

METRO Moldova

METRO Cash & Carry Moldova și-a deschis ușile pentru clienții săi în Decembrie 2004, în orașul Chișinău, fiind şi prima companie care a introdus pe piaţa din Moldova un nou sistem de vânzare – cash & carry.

citește mai multe

PROGRAMUL DE CONFORMITATE AL METRO GROUP

În 2007 METRO GROUP a creat un Program de Conformitate standard la nivel de Grup.

citește mai mult

Noi lucrăm pentru tine

și pentru milioane de antreprenori din întreaga lume.

citește mai multe

Comunicate de presă

Compania noastră este într-o continuă evoluție, adaptându-se permanent la cerințele pieței și ale clientilor, iar comunicatele noastre de presă reflectă cu transparență aceasta flexibilitate.

vezi detalii

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne