Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.metro.md

Informatiile prezentate de catre METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L., prin intermediul acestui website, sunt destinate exclusiv informarii clientilor sai.

ICS METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L., cu sediul in strada Chisinaului 5, comuna Stauceni, Republica Moldova, in calitate de proprietar al acestui website, depune eforturi considerabile pentru actualizarea acestuia, dar nu îsi asuma responsabilitatea si nu garanteaza în ceea ce priveste acuratetea si corectitudinea informatiilor furnizate.

Toate materialele de pe acest website sunt proprietatea S.C. METRO CASH & CARY Moldova S.R.L., reproducerea, stocarea, ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestora, fara acordul prealabil al proprietarului, este interzisa.

Toate Ofertele afisate pe acest site sunt valabile în limita stocului existent. Toate prețurile se referă la vânzarea la cutie, respectiv carton, exclusiv taxele aferente. Toate prețurile expuse sunt prezentate cu TVA inclus, informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar.

ICS METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L., isi rezerva dreptul de a adauga, modifica, ori sterge, in tot sau in parte informatiile prin intermediul acestui website, fara vreun avertisment prealabil. De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total ori partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prealabila.

ICS METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L. nu îsi asuma raspunderea pentru continutul oricaror terte website-uri catre care exista conexiuni hipertext si nu raspunde sau garanteaza pentru informatiile continute în asemenea site-uri.

In conditiile accesarii altor website-uri, indiferent ca acestea apartinand ICS METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L., ori unor terte parti, va rugam sa accesati si verificati mentiunile legale ale acestora, pentru a nu va expune la incalcari ale drepturilor de autor, sau ale altor drepturi conexe.

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre ICS METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L., in conformitate cu dispozitiile Legii133/08.07.2011, privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale, utilizarea acestui website facandu-se pe riscul utilizatorului. 

Orice conflict aparut intre website-ul ICS METRO CASH & CARRY Moldova S.R.L. si utilizatori, cu privire la accesul, ori utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente din municipiul Chisinau, legea aplicabila fiind legea R. Moldova.

Avantajele tale
ofertele metro
cele mai noi
cataloage
Le găsești
aici
Răsfoiește acum
catalog oferte metro - reviste metro cu reduceri si promotii
noutățile metro
ții să fii
mereu informat?
Aici te poți abona
pentru noutăți și oferte
Aplică acum
newsletter metro informatii oferte promotii
Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aici pentru a te ajuta 
Contactează-ne