DULCIURI ȘI PATISERIE PRESURATE CU MAGIE

Transformă orice zi într-o adevărată poveste pentru tine și cei dragi cu cele mai variate deserturi pe care le găsești în magazinele METRO. Nu pierde ocazia guști din deliciile naționale, dar și din aromatele dulciuri de peste hotare, transformând pauzele de cafea într-un răsfăţ. Torturi, prăjituri, biscuiţi, îngheţată, bomboane şi ciocolate - o avalanșă delicioasă de produse savuroase te așteaptă pe rafturile magazinelor.

 

DULCIURI PE ORICE GUST

Fie iarnă sau vară, fie că ești copil sau matur, fie că e zilnic sau ocazional - știm că simţi uneori nevoia de a savura un desert inedit. Pentru că ne pasă, îți oferim zilnic o colecție variată de dulciuri și produse de patiserie, toate alese cu dragoste. Avem o gamă dulce de tot pregătită special pentru tine! Cu fructe, ciocolată sau frişcă, apetisante şi absolut delicioase - dulciurile METRO îți vor face viața mai colorată.

 

Ciocolate picaturi, bete de scortisoara - produse fine life, aro

Ciocolată

Ciocolata aduce buna-dispoziție la orice oră și-ți dă un plus de vitalitate pentru activitățile tale zilnice. Ia-ți doza de energie cu aroma unică de ciocolată.

Bomboane multicolore - dulciuri la pret redus, oferte, promotii metro

Bomboane

Gusturi diverse - de la aromele fine de fructe, la cele intense de cafea, lapte sau caramelă. Simte gustul copilăriei cu sortimentul nostru de bomboane!

Produse de cofetarie si patiserie pe vesela horeca metro

Torturi și prăjituri

Îți oferim torturi şi prăjituri în asortiment, ideale pentru momentele speciale din viața ta sau când îţi doreşti un răsfăţ. Sărbătorește fericirea cu METRO!

Biscuiti pe set de vesela pentru banchet vesela horeca

Biscuiți

Bunătăți în pauza de cafea sau o mică gustare de încredere pentru piticii tăi? Nici o grjă, avem biscuiții potriviți pentru orice vârstă, gust și nevoie! 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.