LEGUME ȘI FRUCTE

 

La METRO găsești un sortiment larg de culori, arome și gusturi pe placul tuturor. În fiecare zi îți oferim o ambundență de fructe și legume îndrăgite - direct de la producătorii locali și străini. Poți gusta şi din unele delicii exotice, imposibil de găsit în alte magazine. Asigurăm în permanență cea mai bună calitate și prospețimea fructelor și legumelor tale preferate. 

 

LEGUME

Alege prospețimea, culoarea şi aroma naturală! Savurează cele mai alese legume, pentru orice gust și preferințe. În magazinele METRO găseşti legume de sezon, dar şi de import, astfel încât să-ţi poţi aproviziona oricând frigiderul sau magazinul. Invită savoarea și parfumul legumelor în bucătăria ta și bucură-te din plin de multiplele beneficiile ale acestora.

 

găseşte detalii

 

Tomate in lada moldova pret mic
Cartofi din Moldova taiati felii
Ceapa proaspata vrac - ceapa alba, ceapa rosie

FRUCTE

Ți-am pregătit cele mai suculente și dulci fructe, ca să-ţi poţi lua doza zilnică de vitamine! Este ușor să te bucuri de multiplele beneficii pentru sănătate și de aromele uimitoare pe care numai fructele proaspete le pot oferi, atunci când faci cumpărăturile la METRO. Ți-am pregătit "o livadă întreagă" autentică, moldovenească, dar și fructe delicioase din țările calde - ca să poți savura din plin atât gustul tradițional, cât şi cel exotic.


gaseste detalii

 
Mere din Moldova fructe de sezon intregi si taiate
Fructe exotice - citrice taiate (lamai, portocale, grapefruit)
Struguri de masa - fructe moldova

NUCI ȘI FRUCTE USCATE

Unele dintre cele mai benefice alimente, bogate în nutrienți, energie și vitamine - nucile și fructele uscate sunt alegerea corectă pentru sănătatea ta. Combinate cu cereale, în reţete de copturi sau folosite la gustări, sunt perfecte pentru a te revitaliza. De altfel, ele reprezintă și un elixir pentru frumusețea şi tinereţea pielii. Vino la METRO după doza zilnică de vitamine și minerale - un mix de fructe uscate, nuci şi seminţe!

 

gaseste detalii

 

Stafide la pret redus in farfurie de portelan alba
Migdale Moldova in cupa mica alba
Mix nuci fructe uscate - funduc, caju, stafide, alune, nuci moldovenesti

FRUCTE EXOTICE

Aducem plăcerea și noutatea în farfuria ta prin gusturile și aromele extrem de fine ale fructelor exotice din întreaga lume. Nu ezita să experimentezi!

 

Fructe exotice in Moldova, Chisinau, fructul pasiunii

MOLDOVA - ȚARĂ AGRARĂ

Suntem țara cu cel mai roditor pământ și cele mai bogate recolte. La METRO găsești fructele și legumele de sezon, pentru a le savura împreună cu cei dragi.

 

Legume proaspete Moldova - cos cu salata, tomate, castraveti

AI ÎNCERCAT MĂRCILE NOASTRE PROPRII?

Avem producție proprie la preț corect și calitate superioară - combinație trăsnet pentru necesitățile tale zilnice. Descoperă mărcile METRO. Te vei îndrăgosti din prima încercare!