IARNA, PRIMĂVARA, VARA, TOAMNA

Suntem un popor gospodar și mereu avem de toate! Ne ocupăm noi de grijile tale și îți punem la dispoziție întreaga gama de unelte, accesorii, decoraţiuni trebuincioase pentru casă şi grădină, indiferent de anotimp! Produsele sezoniere sunt mereu la dispoziția ta, cu METRO. Astfel, poți avea grijă de grădină și terasă sau te poți pregăti de sărbători, cumpărând toate cele necesare într-un singur loc, la prețuri reduse

 

livrare METRO
 
ACUM PRODUSELE METRO SUNT MAI APROAPE DE TINE 
Articolele METRO pot fi livrate direct acasă la tine! Serviciul livrare - eficient, rapid, comod!
 

SUNTEM MEREU ACTUALI

Într-o lume mereu grăbită, căminul tău trebuie să fie o oază de linişte şi confort. METRO are grijă să fii pregătit pentru cerințele fiecărui sezon, astfel încât nimic să nu te mai ia prin surprindere, iar cumpărăturile de sezon să îţi aducă doar bucurii. Sărbătorile vor fi mai frumoase, fiecare anotimp îşi va dezvălui farmecul din plin, iar grădina și terasa ta vor surprinde mereu vizitatorii cu un decor unic, care te reprezintă.

 
Decor de Craciun - brad cu globuri, cadouri de craciun, coronite pentru geam, decoratiuni masa - lumanari

Ierni primitoare

În această iarnă, încălzește-ți casa cu un decor de Crăciun jucăș! Ne bucurăm să îţi fim alături în cele mai frumoase momente ale iernii, cu brazi, decoraţiuni şi cadouri pentru toată familia.

Unelte pentru gradinarit, fertilizatori, ustensile pentru gradinarit

Primăveri muncitoare

Îți susținem pasiunea pentru grădinărit - în acest scop îți oferim cele mai folositoare și variate colecții de unelte de grădinărit, precum și un mix de semințe, fertilizatori - toate pentru o recoltă bogată!

 
Mobilier pentru odihna in aer liber tarrington house - terasa cu design modern

Veri odihnitoare

Vara îţi trezeşte dorinţa de a petrece timpul în aer liber. În magazinele METRO găseşti toate elementele necesare pentru curtea sau terasa ta. Mobilier și decor de grădină, chiar și piscine pentru distracția în familie.

 
rechizite angro, birotica si rechizite chisinau pentru back to school

Toamne roditoare

Fie că îți pregătești copii pentru noul an școlar, fie că ești profesor, aici găsești tot de ce ai nevoie pentru un start reușit. La METRO găsești toate accesoriile pentru o viață școlară lipsită de griji și distractivă!

 
Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.