CARNE DE PASĂRE: GUSTOS ŞI SĂNĂTOS

 

Mâncărurile din pasăre sunt alegerea ideală pentru orice vârstă. METRO îţi oferă tot ce este mai sănătos pentru reţete speciale, bucate pentru copii sau diete uşoare. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, te bucuri de un gust fin, subtil şi o savoare unică. Poţi avea încredere în calitatea şi prospeţimea cărnii de pasăre din magazinele METRO

 

SORTIMENTELE NOASTRE

Ţinem la timpul tău, mai ales la cel petrecut în bucătărie. Când vrei o masă delicioasă, cât mai simplă în preparare, alege carnea bio - de pui, curcan, raţă sau prepeliţă şi delectează-te cu delicii culinare de excepţie. Într-o varietate imbatabilă de secţionări, forme şi gusturi, carnea de pasăre de la METRO este ingredientul de care ai nevoie ca să găteşti bucate savuroase, rapide şi pline de gust.

 

Carne de pui marinata tabaka

Pui

Cele mai bune oferte la carne de pui: întreg, proaspăt, congelat sau secţionat - exact ceea ce îţi trebuie ţie pentru a pregăti bucate uşoare.

 
Pulpa de rata la cuptor - retete de craciun

Rață

Carnea de raţă, fiind hrănitoare şi gustoasă, este elementul principal în sute de reţete delicioase, apreciate de gurmanzii din întreaga lume.

 
Carne de pui marinata coapta

Curcan

Carnea de curcan e săracă în grăsimi, dar campioană la elemente nutritive. Plină de savoare şi uşor de gătit, e preferata bucătarilor profesionişti.

 
Carne proaspata de prepelita gatita cu susan

Prepeliță

Printre cele mai fine şi apreciate tipuri de carne din gastronomia internaţională, carnea de prepeliţă are un gust dulce şi o textură delicată, oricum o găteşti.

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.