VINURILE MOLDOVEI: AUTENTICITATE ȘI CALITATE LA PAHAR

METRO îţi pune la dispoziție cele mai bune vinuri - autentice, de calitate. Când vine vorba de vinuri, avem cu ce ne mândri și avem grijă să le scoatem în evidență prin promovarea și recomandarea lor. Cunoscând loialitatea moldovenilor pentru vinurile autohtone, vrem să te încântăm cu cele mai bune vinuri moldovenești, apreciate şi la noi, şi peste hotare. Gustul lor unic, inconfundabil a cucerit întreaga lume.

 

SOIURI LOCALE DE STRUGURI 

Podgoriile din Republica Moldova şi sortimentul bogat de vinuri moldovenești deosebite ne-au purtat faima în întreaga lume. Pentru ca tu să te bucuri de avantajul de a trăi pe plaiurile moldave, la METRO găseşti o varietate bogată de vinuri moldoveneşti, din soiuri locale de struguri - vinuri alese, pline de farmec și savoare. Fă o călătorie imaginară prin plantaţiile de viţă-de-vie Moldovei și apreciază amprenta unică a fiecărei zone. 

 

struguri din care se fac vinuri moldovenesti

Feteasca Neagră 

Din Feteasca Neagră sunt produse vinuri de clasa întâi, care au cucerit piața autohtonă și internațională. Gustul acidulat, intens şi niţel picant îi conferă acestui vin moldovenesc o savoare unică.

 

Podgorii cu struguri din moldova pentru vinuri moldovenesti

Feteasca Albă

Vinurile Feteasca Albă se desebesc nu numai prin aroma lor unică, dar și prin finețea lor și gustul perfect echlibrat. Iubitorii de vin alb vor aprecia parfumul floral și gustul puternic fructat.

 

Podgorii cu struguri Moldova

Rara Neagră

Vinurile Rara Neagră încântă prin culoarea lor deosebită, de un rubiniu intens, dar şi prin gustul lor bogat și variat cu note subtile de fructe uscate, precum și cu accente fine de stejar. 

 
struguri pentru vinuri moldovenesti

Feteasca Regală

Soiul Feteasca Regală este o sursă de vinuri albe deosebite prin prospețimea și savoarea gustului lor. Aciditatea mare, parfumul floral și nuanțele de fructe uscate le conferă un gust unic și deosebit.

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.

VINURI DE IMPORT ÎN SORTIMENTUL METRO

Nimic nu contează mai mult pentru o masă reuşită, decât un vin bine ales. Magazinele METRO îţi pun la dispoziție un sortiment variat de vinuri internaționale, care poartă amprenta țărilor în care au fost produse. Acum, poţi combina bucătăria diferitor ţări cu cele mai apreciate vinuri din toate colțurile lumii. Descoperă specificul fiecărui brand - vinuri italiene, franţuzeşti sau potrugheze, toate uimesc prin buchetul unic.

 

vin spaniol moldova - la sasteria
la sastreria, Spania
vinuri italiene moldova - sticla de vin alb il carpino
Il Carpino, Italia
vinuri din noua zeelanda kaikoura bay in moldova metro
kaikoura bay, Noua Zelandă
DESCOPERĂ MĂRCILE METRO
 
METRO CheF - INGREDIENTE CALITATIVE PENTRU PASIUNEA TA
Bucatele tale se transformă în adevărate opere culinare dacă ai mereu aproape ingredientele necesare. Fii erou în bucătăria ta alături de METRO Chef! 
 
Vezi detalii
metro chef produse proprii pentru cofetarie