VINURI ROȘII: GUST INTENS, AROMĂ PUTERNICĂ

Vinul roșu rămâne o alegere perfectă, atât pentru cinele romantice, cât și pentru serile petrecute cu familia. Stilul și structura îi permit să se încadreze ideal la orice masă. Aromă, gust, consistență – vinul roșu are toate accentele necesare pentru a pune în valoare bucatele delicioase. Răsfaţă-ți papilele gustative cu un vin roșu bun. Culoarea intensă care te vrăjește și gustul aromat și voluptos te vor binedispune şi te vor încânta.

DIVERSITATE VINURI ROSII

Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Feteasca Neagră, Syrah - vinurile roşii au un renume. Vinul roșu simbolizează puterea și exuberanța, se combină perfect cu o serie de mâncăruri şi gustări, creează o atmosferă de sărbătoare și binedispune. În magazinele METRO găseşti un sortiment bogat de vinuri roșii, de cea mai bună calitate, din soiuri alese, pentru gusturi deosebite.

 

struguri din moldova preturi mici vinuri rosii bune

Pinot Noir

Din soiul nobil de viță-de-vie Pinot Noir sunt produse unele dintre cele mai apreciate și căutate vinuri din lume. Vinurile Pinot Noir au de obicei arome puternic fructate și gust echilibrat. 

 
Struguri din Moldova in cos pentru vinuri rosii

Cabernet-Sauvignon

Vinul din Cabernet-Sauvignon se distinge prin tăria și aciditatea specifică, gustul intens de fructe roșii și negre, nițel piperat. Este un soi cu o savoare inconfudabilă.

 
Struguri din moldova pentru vinuri rosii

Merlot

Vinurile Merlot se disting printr-un gust mai delicat. Puteți asezona orice bucate delicioase cu un vin Merlot, datorită gustului său echilibrat și aromei fructate îmbietoare.

 
Struguri rosii din moldova pentru masa sau vinuri

Syrah

Syrah este un vin tare, mai degrabă negru decât roșu, cu un buchet floral bogat, un gust și o aromă pătrunzătoare. Densitatea și aciditatea peste medie îl fac perfect pentru bucatele condimentate. 

 
Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
DESCOPERĂ MĂRCILE METRO
 
Fine Life - Alegerea de zi cu zi pentru familia ta
Alternativă unică la brandurile consacrate aflate pe piață. Noi suntem în continuă dezvoltare pentru a vă crea amintiri delicioase, alături de cei dragi. 
 
Vezi detalii
Fine Life produs Metro biscuiti savoiardi pentru tiramisu

Ce pahare sunt potrivite pentru servirea vinului roșu?

Pentru ca răsfățul să fie deplin, îți recomandăm să servești vinul în pahare de vin roșu. Este vorba de un pahar cu picior, adânc, ce dispune de o cupă rotundă și mare. Un set elegant de pahare alese corect va conferi o notă de rafinament mesei tale și te va ajuta să savurezi vinul din plin.

 

Ce produse excelează împreună cu vinul roșu?

Există câteva produse care, combinate cu un vin roșu, îți garantează o satisfacţie culinară deosebită. În primul rând - cașcavalul, crevetele și gustările din carne precum pastramaua și jambonul. Pentru ca vinul să capete un gust mai intens și pătrunzător, încearcă să-l bei cu ciocolată neagră.