FII GATA PENTRU O CURĂȚIRE ÎN FORȚĂ

 

Curățenie fără concurență! Poţi ajunge până și cele mai ascunse locuri, atunci când optezi pentru maşinile Karcher! În magazinele METRO găseşti aparate de curăţat Karcher la preţuri accesibile, dar şi gama completă de accesorii şi soluţii necesare pentru utilizarea aparatelor de spălat profesionale. Alege performanța tehnologiilor și calitatea verificată, pentru rezultate care nu te vor dezamăgi.

 

 

livrare METRO
 
ACUM PRODUSELE METRO SUNT MAI APROAPE DE TINE 
Articolele METRO pot fi livrate direct acasă la tine! Serviciul livrare - eficient, rapid, comod!
 

KARCHER - ATUNCI CÂND EFICIENȚA EXCELEAZĂ

 

Curăță cu dexteritatea unui profesionist, în timp record. KARCHER este lider mondial în echipamente şi produse pentru curăţare ce definesc eficienţa. În magazinele METRO din Moldova ai la dispoziţie cea mai largă gamă de aparate de spălat cu presiune, precum şi o varietate de soluţii şi accesorii utile, la cel mai avantajos preț! Aspiratoare, curățătoare sub presiune, precum și seria completă de accesorii, pentru rezultate impecabile, mereu.

 

 
Femeie folosind aspirator profesional karcher in sufragerie

Aspiratoare Karcher

Ai nevoie de un aspirator rentabil și ușor de utilizat? Îşi doreşti un aparat de curăţat eficient, care să se descurce cu orice provocare şi să reziste în timp? Noi avem soluţia universală - vino la METRO şi alege un aspirator profesional Karcher, cu toate accesoriile necesare! 

 

aparat de presiune karcher moldova, aparat de curatat karcher moldova, barbat folosind aparate de spalat sub presiune karcher

Curățătoare cu presiune Karcher

Avem soluția perfectă pentru orice vrei să cureți rapid, eficient şi fără mult efort, chiar dacă vorbim despre murdărie ușoară sau persistentă. Curățătoarele sub presiune Karcher se ridică la nivelul aşteptărilor tale, devenind parteneri de încredere în lupta cu murdăria.

 
produse karcher la preturi mici - saci aspirator karcher, perie aspirator karcher, furtun aspirator karcher, produse de curatenie profesionale, produse de menaj

Accesorii Karcher

Pentru a optimiza eficiența şi puterea puterea mașinilor de curățare Karcher și pentru a extinde domeniile lor de utilizare, METRO îți propune o varietate de accesorii pentru acestea. Ai la dispoziţie filtre, furtunuri, saci şi orice echipamente adiţionale necesare.

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
descoperă mărcile metro
 
performanță pentru un birou modern
O gamă completă de produse necesare într-un birou, atât pentru uz profesional, cât și personal. 
 
Vezi detalii
Sigma produse proprii metro produse de birou, hartie pentru xerox, birotica