STILAT ȘI PRACTIC: Îmbracă ce simți 

Comod? Practic? Clasic sau modern? Dacă ție îți place, e perfect! Vino la METRO, alege ce vrei să porți în acest sezon și asigură-te că ai parte de cel mai bun preț la haine și încălțăminte. Cu fiecare colecție, ne străduim să îți oferim o gamă completă de modele, materiale, culori pentru bărbați, dame și copii. Astfel, poţi alege de fiecare dată articolele care se potrivesc cu stilul, gusturile și buzunarul tău.

 

livrare METRO
 
ACUM PRODUSELE METRO SUNT MAI APROAPE DE TINE 
Articolele METRO pot fi livrate direct acasă la tine! Serviciul livrare - eficient, rapid, comod!
 

COMODITATEA ÎN PORTUL TĂU

Stilul și confortul sunt compatibile. La METRO poți găsi articolele vestimentare și încălțămintea care ți se potrivesc, la preț accesibil. Și pentru că știm cât de mult contează calitatea, de fiecare dată ai cele mai bune articole, indiferent de sezon. Bucură-te din plin de materiale plăcute, durabile, ușor de îngrijit, care îți vor pune mereu în valoare stilul inconfundabil și vor rezista în timp.

 

umerase din lemn, umerase din plastic, umerase metalice cu haine

Haine dame și bărbați 

Vestimentația vorbește despre tine. Alege să te îmbraci bine, dar practic şi confortabil, indiferent de sezon. La METRO găsești îmbrăcămintea care te face să te simți bine în pielea ta, zi de zi!

incaltaminte metro pentru dame, incaltaminte metro pentru femei pe picior

Încălțăminte dame și bărbați

Știm cât de important e pentru tine să te simți confortabil. Răsfață-te cu încălțăminte nouă, de la pantofi fără toc și cizme - la pantofi stilaţi, cu toc, sandale șic și încălțăminte sport pentru orice gust și stil! 

 
metro incaltaminte pentru copii - ghete pentru baieti, ghete pentru fete

Haine și încălțăminte copii

Pentru că vrei mereu ce e mai bun pentru copilul tău, la METRO găsești haine alese cu grijă pentru confortul și bucuria piticului tău! Aici găsești cele mai potrivite hăinuțe și încălțăminte pentru garderoba copiilor.

 
Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.