DETERGENȚI, COSMETICE, PRODUSE SPECIALE PENTRU BEBELUȘI

Curățenia și îngrijirea sunt aspecte esențiale. La METRO găsești toate produsele de igienă și cosmetice de care ai nevoie pentru curăţenia în casă, îngrijirea personală și ritualurile zilnice de frumusețe. Această categorie de produse te bucură în permanenţă cu reduceri şi oferte, nu le rata! Nu uităm nici de micuțul tău, care are nevoie de îngrijire și tratament special. Pentru el, ai la dispoziție întreaga gamă de produse speciale pentru bebeluși, adunate într-un singur loc, astfel încât să economiseşti timp şi bani, la fiecare cumpărătură. Iar pentru ca sortimentul să fie complet, găsești și detergenți pentru toate activitățile de spălare și curățire.

 

livrare METRO
 
ACUM PRODUSELE METRO SUNT MAI APROAPE DE TINE 
Articolele METRO pot fi livrate direct acasă la tine! Serviciul livrare - eficient, rapid, comod!
 

SORTIMENT 

Dispunem de un sortiment bogat de produse cosmetice, detergenți, precum şi produse de igienă și îngrijire pentru tine şi familia ta. Pentru că aceste cumpărături se referă la produse de primă necesitate, la noi vei găsi cu siguranță tot de ce ai putea avea nevoie, la preț redus, indiferent dacă optezi pentru cumpărături angro sau unice. Bucură-te din plin de reduceri, oferte deosebite și promoții, în permanență, doar la noi. Ia-ți cardul METRO și vino să faci cumpărături, dar și economii!

 

Produse de curatenie profesionale angro, produse de menaj pret redus moldova

Detergenți

La METRO ai de ales dintr-o gamă largă de agenți de spălare și curățare de toate tipurile: pentru îmbrăcăminte, pardoseală, vase, piese mecanice industriale etc. Pe lângă produsele de menaj, tot aici găseşti mănuşi, bureţi de bucătărie, lavete de bumbac sau microfibră, cele mai bune mopuri, ustensile de curăţenie - la preţuri excepţionale.

 

Set curatenie, produse curatenie, sapun solid si burete

Cosmetice

Răsfață-te cu cele mai bune produse de înfrumusețare și de îngrijire personală - alege calitatea verificată, la preţ accesibil. De la cosmeticele pentru îngrijirea uzuală a feţei şi corpului la pensule, farduri - la METRO găseşti o gamă variată de soluţii pentru igienă şi frumuseţe, pentru orice buget şi preferinţe. Alege cu încredere ce ți se potrivește. 

 

copil zambind in lengerie de pat pemntru bebelusi cu puf

Produse pentru bebeluși

Oferă-i bebelușului tău confortul și grija de care are nevoie, cu cele mai bune şi calitative produse de îngrijire pentru copii. La METRO găsești soluţii care acoperă toate necesitățile zilnice: scutece, șervețele, produse pentru baie și pentru îngrijirea pielii, precum şi diverse amestecuri de lapte praf şi mâncare pentru bebeluşi în sortiment variat.

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
descoperă mărcile METRO
 
METRO PROFESSIONAL - FIABILITATE PENTRU PERFORMANȚA TA
Cu METRO Professional obții tot ce ai nevoie pentru confortul casei și afacerii tale. Cu noi e mai ușor să fii profesionist în alegeri!
 
Vezi detalii
metro professional produse proprii pentru restaurante gastronomie