MODERN SAU CLASIC - E ALEGEREA TA 

Vrei originalitate în decorul de interior? Nici o grijă! La METRO găsești soluții de amenajare pe toate gusturile - în magazine vei găsi o gamă largă de diverse decorațiuni interioare şi exterioare, precum şi accesorii casnice care te vor ajuta să creezi atmosfera potrivită. Poţi opta pentru decoraţiuni clasice de interior (obiecte decorative din lemn, ceramică, sticlă, textile decorative) sau pentru decoraţiuni deosebite ori de sezon, găseşti şi decoraţiuni pentru curte, grădină sau terasă. Ai posibilitatea să alegi modelul dorit, culoarea şi materialele preferate, să păstrezi un stil (modern sau clasic) ori să combini elementele de decor într-un mod inedit, unic.

livrare METRO
 
ACUM PRODUSELE METRO SUNT MAI APROAPE DE TINE 
Articolele METRO pot fi livrate direct acasă la tine! Serviciul livrare - eficient, rapid, comod!
 

ACCESORIZEAZĂ-ȚI ÎNCAPEREA PE GUSTUL TĂU

Fie că îţi doreşti un cămin decorat cu gust, care să te reprezinte, fie că vrei să îţi înfrumuseţezi localul într-un mod unic, memorabil, METRO este locul potrivit pentru a găsi accesoriile şi decoraţiunile ideale. Deoarece micile detalii contează, în magazinele METRO găseşti şi elemente de decor masive, ca mobila de interior sau mobila pentru terasă, dar şi mici decoraţiuni subtile: pernuţe decorative sau corpuri de iluminat.

 

pat cu cearceaf impermeabil pentru saltea, cele mai bune perne, cuverturi pat dormitor, perne antialergice pentru copii

Textile pentru casă

Te ajutăm să adaugi culoare și stil fiecărei încăperi. La METRO găsești o gamă extinsă de covoraşe (de intrare, pentru baie), feţe de masă, cuverturi de pat, perne (simple, antialergice, ortopedice, decorative), cearșafuri, pilote și orice tip de lengerie de pat.

televizor 5K, televizoare oled moldova

Televizoare

Ai nevoie de un televizor nou? Preferi unul LED sau unul smart? Intră la METRO și descoperă gama de televizoare HD, FULL HD și ULTRA HD-4K, de toate dimensinile şi la preţ acceptabil. Redescoperă bucuria imaginii clare, culorilor vii şi sunetului de calitate.

 

Decoratiuni masa suporturi pentru lumanari metro

Detalii plăcute

Detaliile mici contează - anume ele fac diferența! La METRO găseşti un sortiment larg de accesorii şi decoraţiuni. Indiferent de stilul pe care îl alegi pentru bucătăria sau sufrageria ta, cu detaliile potrivite te vei bucura mereu de o atmosferă deosebită și plină de farmec. 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.