PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

 

METRO aduce oceanul chiar la tine în bucătărie! Lasă-te dus de val, alege gustul mării și bucură-te de o gamă largă de pește proaspăt, marinat sau conservat de pe rafturile magazinului, pe parcursul întregului an calendaristic. Indiferent dacă preferi peștele de apă dulce ori de apă sărată, de cultură sau captură, fructele de mare sau produsele din pește - pe toate le găsești în raionul corespunzător al magazinelor METRO.

 

PEȘTE DE APĂ DULCE

 

METRO are grijă să te bucuri de un sortiment mare de pește de apă dulce - delicios şi sănătos, în diferite prezentări (proaspăt sau congelat, întreg sau eviscerat, porţionat, filetat, sărat, afumat, marinat). Crap, fitofag, păstrăv - poţi experimenta, încerca reţete şi combinaţii noi, descoperind gusturi şi arome deosebite. Suntem mereu aproape, astfel încât să poţi alege după bunul tău plac cel mai gustos pește de apă dulce aflat în vânzare!

găsește detalii

 

Bucatar condimenteaza carp cu lamaie si verdeata
Fitofag gatit retete simple si rapide retete moldovenesti
Retete culinare rapide, sanatoase - pastrav la cuptor

PEȘTE DE APĂ SĂRATĂ

 

Peștele de apă sărătă este o adevărată comoară în lumea gastronomiei - pe lângă gustul deosebit, adevărat răsfăţ pentru simţuri, peştele de apă sărată este bogat în iod, clor și omega-3. Somon, doradă, biban, macrou, cod, ton, hering, merluciu - ai la dispoziţie o gamă largă de peşte oceanic proaspăt sau congelat. În magazinele METRO găsești cel mai gustos peşte de apă sărată, pentru bucate delicioase şi sănătoase.

 

găsește detalii

 

Somon marinat cu condimente in tava de gatit la cuptor
Dorada peste oceanic la metro la pret mic
Bucatar sectioneaza biban pentru reteta cu peste

GARANTĂM PENTRU CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

Zilnic, primim marfă din toată lumea. Tocmai de aceea, siguranța cumpărăturilor tale este o prioritate pentru noi.

 

 

Transport
Sigur și Coordonat
group
Depozitare
corespunzătoare
Sistem de control
al calității
Sănătatea
Produselor Alimentare

FRUCTE DE MARE

 

Simți nevoia de senzații noi sau de un alint gastronomic? Bucatele din fructe de mare sunt soluția perfectă. La METRO ai de ales dintr-o varietate de fructe de mare congelate sau proaspete, în cel mai bogat sortiment din Moldova: stridii, midii, creveţi, homari, raci, caracatiţe, calmari. Îți poți lua marea acasă, chiar de pe rafturile magazinului.

 

găsește detalii

 

Creveti intregi proaspeti pe gheata fructe de mare moldova
Calmar la grill fructe de mare metro
Fructe de mare gatite - stridii

CARACATIȚĂ

Caracatiţele sunt un adevărat pachet de vitamine, minerale şi microelemente importante, cu un gust absolut unic. Te simţi tentat să te delectezi cu ceva cu adevărat special, apreciat în mod special în bucătăria mediteraneană? Incearcă nişte reţete apetisante, deosebite, din caracatiţă.

 

Fructe de mare pret mic metro caracatita pe gheata

PEȘTE SĂLBATIC

Peștele de captură trăiește și se hrănește liber. Stilul de hrănire al peștelui sălbatic (alge și pești de mici dimensiuni) față de alimentația peștelui de crescătorie, conferă peştelui oceanic concentrații mai mari de vitamine şi minerale: calciu, fier, potasiu, seleniu și vitaminele A, D și B12, dar şi un gust deosebit.

 

Peste de captura peste salbatic in plase peste oceanic

AI ÎNCERCAT MĂRCILE NOASTRE PROPRII?

METRO vine în întâmpinarea nevoilor tale, de aceea la noi poți găsi și o gamă largă de produse de marcă proprie. METRO alege ce-i mai bun pentru tine și casa ta.

găsește detalii