PEȘTELE DE APĂ DULCE:  SĂNĂTATEA FAMILIEI TALE

Specialiștii în nutriție recomandă cu încredere consumul de pește și fructe de mare într-un regim echilibrat, iar bucătarii cu experiență creează adevărate capodopere gastronomice din aceste daruri ale naturii. METRO are grijă de tine și te răsfață cu o varietate de pește de apă dulce (crap, fitofag, păstrăv) - pentru orice preferință și ocazie. Te bucuri oricând de un sortiment bogat de peste de apă dulce, perfect atât pentru mesele în familie, cât și pentru deliciile culinare servite în restaurante.

 

SORTIMENTELE NOASTRE

Vrei să ai o alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional? Sau poate îți dorești să găsești alternative sănătoase la carne? METRO îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție un sortiment bogat de pește de apă dulce în diferite prezentări (proaspăt sau congelat, întreg sau eviscerat, porţionat, filetat, sărat, afumat, marinat). Crap, fitofag, păstrăv, şalău - ai o alegere bogată, pentru a experimenta din plin reţete cu pește delicios şi combinaţii noi.

 

Carp proaspat pe gheata - pesti de vanzare metro

Crap

Crapul este un pește de talie mare, exemplarele mari depășind 35 kg. Este perfect pentru bucate deosebite, cu adevărat impresionante şi memorabile.

Pastrav proaspat taiat pe mijloc - pesti in vanzare la metro moldova

Păstrăv

Păstrăvul este un pește de apă dulce foarte apreciat de către cunoscători, pentru că are carnea fină și aromată. Se prepară cu uşurinţă la cuptor sau grătar.

Salau pesti de vanzare magazine metro

Șalău

Șalăul se numără printre peștii de apă dulce cu cea mai fină și dietetică carne. Încearcă reţete noi şi descoperă-i savoarea unică.

 
Peste marinat la pret mic metro moldova

Fitofag

Fitofagul este peștele cel mai des întâlnit în apele dulci ale lacurilor din Moldova. Este bogat în vitaminele liposolubile A și E, sănătos şi delicios.

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
DESCOPERĂ MĂRCILE METRO
 
Fine Life - Alegerea de zi cu zi pentru familia ta
Alternativă unică la brandurile consacrate aflate pe piață. Noi suntem în continuă dezvoltare pentru a vă crea amintiri delicioase, alături de cei dragi. 
 
Vezi detalii
Fine Life produs Metro biscuiti savoiardi pentru tiramisu