FRUCTE DE MARE:  servește cu savoare

Deliciiile mării vin cu gusturi și arome unice pentru o masă perfectă. METRO te îndeamnă să testezi cele mai originale rețete cu fructe de mare congelate sau proaspete, pentru o experiență culinară deosebită. Creveți, o varietate de scoici, calmari și caracatițe - toate aceste fructe de mare sunt disponibile pe rafturile METRO. Ai tot ce-ți trebuie pentru un meniu nou. Nu ezita să încerci bucate noi, cu siguranță vei aprecia gustul inedit si vei reveni pentru o nouă porție de fructe de mare delicios de proaspete.

 

SORTIMENTELE NOASTRE

Fructele de mare sunt un deliciu tot mai apreciat şi în Moldova. Pentru ca tu să te poţi bucura de cele mai proaspete şi calitative fructe de mare, METRO te bucură cu un sortiment complet de moluşte, crustacee şi scoici, proaspete, congelate şi în conserve, la preţ accesibil. Alintă-ţi papilele gustative cu cele mai căutate alegeri din gastronomia fină. Descoperă gusturi unice și rafinate împreună cu noi!

 

Creveti intregi proaspeti pe gheata fructe de mare moldova

Creveți

Pe grătar, în tigaie, la cuptor, cu paste, cu orez sau în supă - creveții sunt mereu o alegere excelentă. De la gustări la mese integrale, se încadrează perfect într-o serie de rețete delicioase.

Stridii pe platou - fructe de mare langa legume - morcovi, lamai, verdeata

Stridii

Aceste fructe de mare sunt cunoscute şi apreciate ca un răsfăț fin pentru cunoscători. Rafinamentul stridiilor trebuie asortat neapărat cu un vin spumant brut, pentru a simți din plin savoarea bucatelor.

 

Fructe de mare pe platou cu usturoi si tomate

Scoici

Scoicile se numără printre cele mai populare fructe de mare. Pe lângă faptul că sunt un răsfăț culinar, mai sunt și o sursă excelentă de minerale și vitamine, numai bune pentru o masă sănătoasă!

 
Calmari proaspeti pe gheata - fructe de mare moldova metro

Calmari

Calmarul poate înlocui carnea tradițională, fiind savuros, interesant ca textură, la un preț accesibil și super-ușor de gătit. Vrei să încerci și tu niște rețete inedite, dar absolut delicioase?

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.