LEGUMELE:  Gust și sănătate, cu accent pe calitate

La METRO ne place să păstrăm legumele proaspete, pentru că înțelegem cât de mult contează zarzavaturile și verdețurile aromate! Pentru un gust bogat și un tezaur de vitamine, minerale și nutrienți, alege mereu legume calitative. Sănătatea și aroma merg mână în mână, cu asortimentul de legume și zarzavaturi de pe rafturile METRO.

 

SORTIMENTELE NOASTRE

Câte culori, gusturi și arome pot avea legumele - atâtea opțiuni ai la METRO. Crude sau ca garnituri, consumate ca atare sau în combinaţii delicioase, legumele de pe rafturile magazinelor METRO îţi oferă garanția gustului şi aromei naturale, indiferent de sezon. Profită din plin de savoarea legumelor proaspete și bucură-te de beneficiile multiple ale vitaminelor pe care le conţin.

 

Tomate de diferite soiuri Moldova

Roșii

Nimic nu se compară cu gustul unei roșii coapte, proaspete și naturale. Alege din varietatea de soiuri de roșii bine-crescute.

 

Cartofi copti cu verdeata - retete simple si rapide

Cartofi

Un produs hrănitor și gustos, cartoful poate fi consumat în orice parte a zilei. Se prepară uşor şi este accesibil ca preţ.

 

Ceapa jumatati gatita la tigaie

Ceapă

Indispensabilă în fiecare bucătărie și o adevărată comoară nutrițională, ceapa dă gust oricăror bucate şi se găseşte în sute de rețete!

 

Ardei dulci pe gril - retete simple si rapide

Ardei

Ardeiul este vedetă în orice bucătărie ce se respectă! Cu aroma unică şi valorile nutriţionale deosebite, aduce culoare şi gust în mâncare.

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.