SEMIPREPARATE DIN CARNE 
MEREU GATA DE CEVA GUSTOS ŞI RAPID

 

Pune în valoare fiecare gustare. Cu un sortiment bogat de semipreparate din carne, METRO te ajută să te pregăteşti de o petrecere în aer liber sau un picnic, să găteşti rapid un mic dejun copios, bucate delicioase pentru lunch box sau ceva uşor în orice moment al zilei. Special pentru tine, semipreparatele din carne din raioanele specializate sunt pregătite din carne de porc, pasăre şi vită atent alese, prelucrate şi păstrate la temperatură scăzută.


SEMIPREPARATE

 

O gamă largă de semifabricate din carne: mici, cârnaţi sau carne tocată (porc, vită sau pasăre) pentru reţeta ta specială - câte o alegere pentru fiecare gust. Garniturile pentru care vei opta se vor asorta perfect cu bucate pregătite din semifabricate din carne, proaspete şi care au trecut testul calităţii METRO. Descoperă savoarea şi aroma deosebită - experimentează.

 

Semifabricate din carne tocata - mici cu cartofi, legume si mustar

Mici

Gustul inconfundabil la orice picnic, petrecere sau grătar în curte, dar şi o mâncare tradiţională pe multe mese de sărbătoare în restaurantele noastre.

Semifabricate din carne - carnati pe gratar

Cârnați

Pregătiţi din ingrediente naturale şi condimente aromate, cârnaţii din magazinele Metro sunt un adevărat etalon al gustului şi calităţii.

 

 
Carne tocata de porc, vita, amestec pentru burgheri

Tocătură

Lucrurile cele mai simple sunt, de multe ori, cele mai bune. Decide tu forma şi gustul - chifteluţe, perişoare sau pârjoale, din tocătură prelucrată cu grjiă.

 
Carne de pui marinata pe gril - pulpe de pui coapte

Carne marinată

Am asezonat noi carnea pentru grătar, pentru ca tu să nu mai aştepţi. Alege carnea marinată la METRO, în condimente aromate, pentru un gust special.

 
Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.