CARNEA DE VITĂ: UNA DIN CELE MAI POPULARE

 

Carnea de vită e renumită în întreaga lume pentru valorile nutriţionale de excepţie şi textura unică a bucatelor preparate din ea. În mod special, carnea de vită e cunoscută pentru combinaţia dintre aroma deosebită şi avantajele pentru sănătate, regăsindu-se în multe mâncăruri tradiţionale şi în reţetele marilor experţi gastronomi. Cu delicii pregătite din carne de vită bio, atent tranşată şi păstrată în condiţii ideale, nu vei da greş în meniul tău.

 

SORTIMENTELE NOASTRE

 

Carnea de vită este o metodă excelentă de a diversifica un meniu, adăugând culoare şi gust. La METRO, respectăm cu stricteţe standardele de calitate şi ştim cât de mult contează detaliile. Fiecare bucată de carne este aleasă, secţionată şi păstrată cu atenţie la temperaturi scăzute, pentru a-ţi oferi exact gustul pe care îl doreşti, împreună cu o serie de avantaje pentru sănătate şi siluetă. 

 

Carne refiregata - pulpa de vita

Pulpa de vită

 

Fragedă şi savuroasă, pulpa de vită e aromată şi uşor de preparat. Se găteşte până la culoarea rozalie în interior şi dezvoltă o crustă rumenă.

 

Carne refrigerata de vita - vrabioara transata

Vrăbioara de vită

 

Vrăbioara de vită este o bucată de carne de calitate premium, perfectă pentru cea mai suculentă friptură, gustoasă şi fragedă, când este gătită corect.

 
Rasol de vita condimentat pentru gratar

Rasol de vită

 

Rasolul de vită e o secţiune de carne cu os din regiunea gambei, recomandată pentru reţete tradiţionale prin fierbere - supe, ciorbe.

 
Carne refrigerata de vita sectionata manual

Carne de vițel

 

Carnea fragedă de vițel, probabil cel mai popular dintre diversele tipuri de carne folosite în catering, ideală pentru mese delicioase şi pline de savoare.

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
DESCOPERĂ MĂRCILE METRO
 
METRO CheF - INGREDIENTE CALITATIVE PENTRU PASIUNEA TA
Bucatele tale se transformă în adevărate opere culinare dacă ai mereu aproape ingredientele necesare. Fii erou în bucătăria ta alături de METRO Chef! 
 
Vezi detalii
metro chef produse proprii pentru cofetarie