ALTE PRODUSE ALIMENTARE

 

Alimentele de bază sunt totdeauna pe lista de cumpărături, iar METRO e locul unde poţi face mereu rezerve. Pentru ocaziile speciale, poţi alege un platou cu gustări din caşcaval sau alte aperitive, iar pentru că meriţi şi un răsfăţ din când în când, Transformă orice zi într-o poveste pentru tine și cei dragi, cu cele mai variate deserturi şi băuturi calde. Gustă din deliciile naționale, dar și din aromatele dulciuri de peste hotare, alături de o ceaşcă aromată de ceai sau cafea. Bomboane, torturi, biscuiți și, desigur, ciocolată, precum şi un sortiment complet de cafea şi ceai - o avalanșă delicioasă de produse alimentare te așteaptă pe rafturile magazinelor METRO.

 

CAȘCAVAL

 

Savurează produse fine din brânză și cașcavaluri. Alege dintr-o gamă largă de arome și gusturi, potrivite pentru diverse ocazii și evenimente speciale. La METRO găsești cel mai mare sortiment de brânzeturi, de la cașcaval clasic - la cașcavaluri cu adaosuri și produse din cașcaval specifice diferitor țări și tradiții. Adaugă-le în reţetele preferate pentru un plus de savoare sau combină-le cu cele mai bune vinuri sau cu un mix de nuci.

 

găsește detalii

 

Struguri de masa si asorti de cascaval - brie si dor blue
Branza ricotta in vesela horeca cu piper proaspat rasnit prin rasnita
Mozarella cu tomata si basilic proaspat, piper, sare - produse metro chef, aro

CEAI ȘI CAFEA

 

Cafea cu gust intens sau fin, dulce sau amărui, exotic, oriental sau tradițional? Arabica, Robusta sau un amestec? Ceai negru, verde, din plante, poate un ceai cu fructe şi adaosuri? Câtă aromă într-o ceaşcă! Oricare ţi-ar fi preferinţele, METRO te alintă cu o gamă variată de ceai și cafea din toate colţurile lumii, astfel încât momentele de relaxare cu o băutură caldă să devină cu adevărat speciale.

 

gaseste detalii

 

Ceai de plante in ceainic transparent din sticla vesela Tarrington house
Ceai negru frunze in infuzie turnat din ceainic alb in ceasca de ceai din portelan
Rioba cafea boabe pentru rasnita de cafea langa ceasca de espresso fierbinte

GARANTĂM PENTRU CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

Zilnic, primim marfă din toată lumea. Tocmai de aceea, siguranța cumpărăturilor tale este o prioritate pentru noi.

 

 

Transport
Sigur și Coordonat
group
Depozitare
corespunzătoare
Sistem de control
al calității
Sănătatea
Produselor Alimentare

DULCIURI ȘI PATISERIE

Savurează desertul preferat, în orice moment al zilei!  METRO te îndeamnă să te delectezi cu gustul dulce al gamei de produse de patiserie şi cofetărie. Torturi, prăjituri, îngheţată, bomboane şi ciocolate - alese cu multă grijă, frumos împachetate şi pregătite pentru tine, ele te aşteaptă pe rafturile magazinelor, zi de zi. Cu gama variată de dulciuri și patiserie din magazinele METRO poți să îi surprinzi mereu pe cei apropiați!

 

gaseste detalii

 

Bucati de ciocolata pe vesela din metal reduceri si promotii la dulciuri
Bomboane la pret redus in borcan de sticla
Felie de desert dupa reteta de tort cu produse metro chef si aro

CONSERVE

Au venit pe neașteptate oaspeții? Nu ai timp să gătești? Conservele de la METRO sunt soluţii convenabile pentru orice situaţii! Păstrează întotdeauna câteva conserve pentru circumstanţe neprevăzute.

Produse horeca metro - fructe conservate

ALIMENTE DE BAZĂ

Îți oferim o gamă variată de produse indispensabile pentru bucătăria ta. Fă rezerve de alimente de bază, pentru a găti oricând bucate unice și delicioase, toate - presurate cu tradiție și gust.

 

Produse Aro, Horeca, Metro Chef - mazare, linte rosie

AI ÎNCERCAT MĂRCILE NOASTRE PROPRII?

Acum magazinele METRO îți oferă produse de brand propriu pentru orice necesitate. Nu mai face compromisuri. Alege mărcile METRO pentru cea mai bună combinație preț - calitate. Nouă ne pasă de confortul familiei tale.

 

găsește detalii