Campionatul Național Gastronomic pentru Juniori – o sărbătoare a talentului și pasiunii culinare

Comitetul Sectorial pentru Promovarea HoReCa și Restaurante (CSFPCHR) și METRO Moldova sunt mândri să anunțe desfășurarea celei de-a VIII-a ediții a Campionatului Național Gastronomic pentru Juniori,  un eveniment anual care își propune să descopere și să promoveze tinere talente în arta culinară, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a-și lansa cariera în gastronomie. Acesta reprezintă o platformă de exprimare pentru viitorii chefi, cofetari și brutari, motivându-i să inoveze și să exceleze în meseria lor.

Campionatul gastronomic pentru juniori 2023

Galeria evenimentului

Este o onoare să susținem acest frumos eveniment

METRO Moldova a susținut acest campionat prin oferirea ingredientelor de cea mai proaspătă calitate, în special din categoria produselor de marcă proprie. Mai mult, câștigătorii de la toate probele de concurs au primit seturi de produse din această gamă. 

Serghei Martînov, Director general METRO Moldova

"METRO Moldova este un partener fidel Campionatului Gastronomic pentru Juniori. Este o onoare să susținem acest frumos eveniment, unde tinerii noștri pot arăta ce au învățat și să își demonstreze talentul. Parteneriatul nostru este o dovadă a angajamentului continuu pentru dezvoltarea artei culinare și promovarea tradițiilor gastronomice."

Anul acesta, evenimentul a adunat 18 școli profesionale din întreaga țară, fiecare prezentându-și cei mai promițători elevi într-o serie de probe de concurs: ,,Tema de Acasă”, ,,Cutia Magică”, ,,Proba Individuală pentru Cofetari” și ,,Proba Individuală pentru Brutari”. Pe baza performanțelor obținute în probele ,,Tema pentru Acasă” și ,,Cutia Magică”, Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor din Bălți a fost desemnat câștigătorul premiului ,,Școala Anului”.

Liuba Birina, Manager Marketing, METRO Moldova

"METRO Moldova are un parteneriat de mai mulți ani cu toate școlile profesionale care pregătesc copiii pentru meseriile de bucătar, brutar și cofetar. Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea culturii gastronomice și a artei culinare, aducând și păstrând cele mai bune tradiții culinare din țară."

Vitalie Belii, Director, Școala Profesională Nr.2, Chișinău

"Campionatul este un punct culminant în calendarul nostru educațional și o oportunitate excepțională pentru studenții noștri de a-și măsura forțele și de a-și prezenta creațiile.”
INSPIRAȚII ȘI EVENIMENTE METRO
Fii aproape pentru a aflamereu ceva nou
Accesează