Știai că există un loc unde găsești toată vesela/ustensilele/electrocasnicele pentru bucătărie?

Timpul de citire : 3 min
bucatarie moderna

Gătitul este o plăcere, dacă reușești să te echipezi corespunzător și dacă îți transformi bucătăria într-un loc numai bun pentru experimente gastronomice de anvergură. Specialiștii METRO Cash&Carry știu despre acest lucru și îți divulgă un secret mare: locul în care găsești toată vesela/ustensilele/electrocasnicele pentru bucătărie la prețuri avantajoase și de calitate înaltă. Dacă ești în căutarea lor, atunci acest material îți este dedicat.

vesela bucatarie masa aranjata

Veselă pentru casa și afacerea ta

Se spune că rolul veselei este indubitabil în plăcerea de a savura mâncarea, de aceea, pentru a-ți asigura încă 40 la sută din reușita unei cine sau a unui prânz, trebuie să alegi corect vesela de care ai nevoie. De exemplu, pentru cinele în familie cu trei feluri de mâncare poți alege un set monocromatic (alb, cream sau ivory) sau într-o cromatică similară (lila- mov). Totodată, nu uita să optezi pentru tacâmuri comode, în dependență de ceea ce vei servi. De exemplu, în experimentele cu fructe de mare nu uita de cârlige și furculițe comode, pentru ca oaspeții tăi să se delecteze confortabil. Pentru desert, achiziționează tacâmuri și farfurioare comode, preferabil asortate cu setul de ceai sau cafea. Accentul de culoare poate fi bine-venit.  Aceleași reguli sunt valabile și pentru afacerile HoReCa, în care este nevoie de veselă rezistentă, dar și estetic avantajoasă. Recomandarea este să respecți stilul întregului local. De exemplu, poți alege veselă pentru servit în nuanțe calde sau reci, de forme regulare sau neordinare. Relevant e să fie ușor de întreținut și de curățat în mașinile de spălat vase. 
bucatar gateste

Ustensile pentru bucătari iscusiți

Fiecare bucătar se poate mândri cu  anumite ustensile moderne sau favorite, pe care le utilizează zilnic. Fie că este vorba despre cuțit modern, de un set pentru condimente electric, alegerea acestora trebuie să pornească de la premisa calității (alege doar plastic sau metal durabil, deoarece mediul din bucătărie nu este printre cele mai prielnice) și a comodității (orice bucătar îți va confirma nevoia vitală de a ține sau de a așeza comod un cuțit în mână). Și dacă în intimitatea unei bucătării personale e loc de testare, în domeniul restaurantelor este cazul să alegi din gama produselor dedicate cum ar fi METRO Professional.  Ustensilele alese corect vor ușura sarcina bucătarilor, va scurta timpul de preparare a mâncării și te vor ajuta să eviți incidente neplăcute, astfel încât clienții localului tău să își savureze bucatele rapid. 

Deci, să recapitulăm. Dacă ești un bucătar amator sau dacă ai o afacere în domeniul HoReCa nu mai trebuie să cauți vesela în zeci de locuri. Acum ai posibilitatea de a alege cele mai bune produse din această categorie la prețuri mai mult decât avantajoase, în rețeaua magazinelor METRO Cash&Carry.

Dotează-ți bucătăria corespunzător și transformă experiențele culinare în amintiri de neuitat. METRO - cu grijă pentru tine!