Carnea proaspătă și peștele - care este cea mai bună sursă de proteine și grăsimi naturale
Timpul de citire : 4 minÎncă de la descoperirea substanțelor nutritive ca elemente chimice din 1912, oamenii de știință erau interesați să afle ce este mai nutritiv - peștele sau carnea? De atunci și până acum au fost realizate o mulțime de experimente, ce au dus la diverse rezultate. Totuși, beneficiile și caracteristicile acestor produse sunt bine cunoscute și iubite pe scară largă de către consumatori. În cele ce urmează, ești invitat să descoperim împreună ce prezintă pieptul de pui și peștele proaspăt ca alimente benefice organismului uman și ce elemente nutritive ascund acestea.
Pește sau carne: care este mai sănătos, potrivit experților?
Atunci când comparăm două alimente importante dintr-o dietă, ar trebui să plecăm de la mai multe criterii pe care nutriționiștii le consideră fundamentale:raportul de calorii, proteine, grăsimi și carbohidrați la 100 de grame de produs, în funcție de tipul și varietatea acestuia;prezența oligoelementelor utile în compoziție și nevoia lor în prezența indicatorilor individuali de sănătate;gradul de prelucrare termică a produsului, care afectează proprietățile sale utile (de exemplu, în evul mediu carnea de porc era consumată în stare crudă, doar cu o singură condiție, dacă porcul era crescut departe de așezările omenești).
Ai poftă de ceva gustos?
Acum poți plasa comanda pe site, și noi iți livrăm direct la ușă
Comandă online