Creveți cu garnitură de sparanghel | Metro

Creveți cu garnitură de sparanghel

Vrei să te bucuri de un adevărat festin gastronomic, în stil italian? . Creveții cu garnitură de sparanghel sunt o rețetă ușoară, dar care îți va oferi plăcerea unei experiențe culinare de zile mari. 
creveti

Adu-ți Italia direct în farfurie cu rețeta delicioasă a creveților cu garnitură de sparanghel, în combinație cu pastele proaspete. Ai posibilitatea de a călători gastronomic fără a-ți face o gaură în buget.

Timp
:
30 minute
Dificultate
:
medie
Kcal/Porție
:
99

vei avea nevoie de:

CantitateIngrediente
Pentru garnitură
Sparanghel
după gust
Câteva tulpini mici de plante aromatice
după gust
Sare
jumătatede bucată
ardei iute
Sucde la o jumătate
de portocală
Unt
Ulei
Pentru creveți
1kg
Creveți
Piper negru
Ulei
Usturoi
Cimbru

E timpul să gătim

Haide să începem
Taie sparanghelul în bucăți egale și pune-l într-o tigaie cu ulei încins.
Condimentează după gust
Adaugă sarea și câteva tulpini mici de plante aromatice după gust.
Adaugă suc de portocale și ardei
Adaugă sucul de la ½ de portocală și ardeiul iute mărunțit.
Adaugă untul
Adaugă untul și amestecă ca să se topească mai rapid.
Servește cu plăcere
Creveții se gătesc separat în următorul mod: curăță creveții și pune-i într-o tigaie cu ulei încins. Adaugă sare, piper, usturoi și cimbru. Lasă la foc până obțin o culoare aurie, apoi aranjează-i pe o farfurie împreună cu garnitura.
VEZI TOATE REȚETELE NOASTRE
Gătește bucate pe gustul tău.
Detalii