COSTIȚĂ DE PORC LA GRĂTAR
Știe toată lumea că porcul e cel mai frecvent reprezentat pe grătar de piept, ceafă și cotlet, mici și cârnați savuroși. Deși toată lumea visează la ele, coastele de porc sunt lăsate mai mult pe mâna chefilor din restaurante. Poate pentru că sunt mai pretențioase și necesită mai multă muncă. Sau poate pentru că nu se găsesc mereu la supermarket sau măcelărie. Sau, și asta e cel mai grav, pentru că nu-ți ies atât de bune, de fragede, de moi ca la restaurant. Normal că e grav, căci noi susținem bucătarii fără frică.
Așa că oferiți-ne 5 minute și noi vă oferim 5 secrete pentru coaste la grătar perfecte.
vei avea nevoie de:
CantitateIngrediente
2linguri
METRO Chef Spare ribs2linguri
beef broth1lingură
METRO Chef Midi Potatoes pre-cooked1lingură
METRO Chef chives1linguriță
METRO Chef flat leaf parsley2linguri
aro butter2linguri
aro lard1linguriță
METRO Chef bacon1/2
METRO Chef medium-sized onions1
METRO Chef wine sauerkraut4linguri
pineapple juice1lingură
aro pineapple1lingură
aro salt and pepper to tasteVei mai avea nevoie de:
400g
ocrenguță
E timpul să gătim
Pasul 1
Curăță costița de grăsime excesivă, dacă e cazul.
Pasul 2
Într-un bol mic, amestecă toate condimentele si acoperă costițele cu acest amestec, având grijă s-o acoperi în întregime.
Pasul 3
Acoperă carnea și păstreaz-o în frigider pentru cel puțin 3 ore. Cu o perie, unge o parte a costiței cu sos barbeque și aranjeaz-o pe un grătar încins.
Pasul 4
Put the lard in a roaster, cut the bacon into small pieces and brown it lightly, then cut the onion finely, add it and sweat briefly.
Pasul 5
Între timp, taie varza și morcovul în fâșii înguste, adaugă maioneza și muștarul, condimentează cu sare și piper și amestecă.
Pasul 6
Păstrează salata în frigider până e gata de servit. Cu 15 minute înainte să fie gata costițele, coace roșiile cherry pe grătar.