Barbeque din carne fragedă de pui
Carnea de pui fraged, preparat la grătar cu gust fin și delicios e aleasă de nutriționiști și de bucătarii profesioniști. Una dintre cele mai fine și apreciate rețete de carne de pui la grătar din gastronomie. Savurează gustul dulce-acrișor și simte finețea texturii delicate și delicioase, perfectă pentru o cină nemaipomenită.

Ingredientele alese cu atenție, un grill bun și un pahar cu bere - iată tot de ce ai nevoie pentru a transforma carnea de pui într-o gustare pe cinste. Savurează acest deliciu autentic în compania celor dragi, în inima naturii.
Timp
:
40 min
Dificultate
:
medie
Kcal/Porție
:
102
vei avea nevoie de:
CantitateIngrediente
1,5 kg
carne de pui Un vârf de lingurita
salvie După gust
sare4linguri
ulei de măsline2 căței
usturoi mărunțiț1
ardei chilli tăiat felii subțiri1linguriță
piper de Cayenne1linguriță
piper negruDe la o lamâie
coaja și suculE timpul să gătim
Pregătește carnea
Taie carnea de pui în jumătate pe verticală
Secționează-o
Deschide jumătățile și apasă-le cu mâna
Condimentează-o
Ridică pielea cu atenție, pune frunzele de salvie și presară puiul cu sare pe interior
Pregătește marinada
Într-un bol mic adaugă 4 linguri de ulei de măsline, 2 căței de usturoi mărunțit, ardei Chilli tăiat în felii subțiri, piper de Cayenne, piper negru, 10 g. de coajă rasă de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie. Pune carnea într-o caserolă și adăugă marinada. După care lasă la frigider peste noapte..
Dă puiul la cuptor
Apoi pune puiul pe grătar pe o parte la foc mediu și astupat cu capac pentru 30 minute
Hai că e aproape gata
Întoarce puiul pe cealaltă parte pentru încă 10 minute și e gata.