Barbeque din cărniță fragedă de pui | Metro

Barbeque din carne fragedă de pui

Carnea de pui fraged, preparat la grătar cu gust fin și delicios e aleasă de nutriționiști și de bucătarii profesioniști. Una dintre cele mai fine și apreciate rețete de carne de pui la grătar din gastronomie. Savurează gustul dulce-acrișor și simte finețea texturii delicate și delicioase, perfectă pentru o cină nemaipomenită.
Barbeque carne de pui

Ingredientele alese cu atenție, un grill bun și un pahar cu bere - iată tot de ce ai nevoie pentru a transforma carnea de pui într-o gustare pe cinste. Savurează acest deliciu autentic în compania celor dragi, în inima naturii.

Timp
:
40 min
Dificultate
:
medie
Kcal/Porție
:
102

vei avea nevoie de:

CantitateIngrediente
1,5 kg
carne de pui 
Un vârf de lingurita
salvie 
După gust 
sare
4linguri 
ulei de măsline
2 căței
usturoi mărunțiț
1
ardei chilli tăiat felii subțiri
1linguriță
piper de Cayenne
1linguriță
piper negru
De la o lamâie
coaja și sucul

E timpul să gătim

Pregătește carnea
Taie carnea de pui în jumătate pe verticală
Secționează-o
Deschide jumătățile și apasă-le cu mâna
Condimentează-o
Ridică pielea cu atenție, pune frunzele de salvie și presară puiul cu sare pe interior
Pregătește marinada
Într-un bol mic adaugă 4 linguri de ulei de măsline, 2 căței de usturoi mărunțit, ardei Chilli tăiat în felii subțiri, piper de Cayenne, piper negru, 10 g. de coajă rasă de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie. Pune carnea într-o caserolă și adăugă marinada. După care lasă la frigider peste noapte..
Dă puiul la cuptor
Apoi pune puiul pe grătar pe o parte la foc mediu și astupat cu capac pentru 30 minute
Hai că e aproape gata
Întoarce puiul pe cealaltă parte pentru încă 10 minute și e gata.
vezi toate rețetele noastre
Gătește bucate pe gustul tău.
Află acum