barbeque din cărniță fragedă de pui

Carnea de pui fraged, preparat la grătar cu gust fin și delicios e aleasă denutriționiști și de bucătarii profesioniști. Unadintre cele mai fine și apreciate rețete de carne de pui la grătar dingastronomie. Savurează gustul dulce-acrișor și simte finețea texturii delicateși delicioase, perfectă pentru o cină nemaipomenită.
carne de pui la gratar

Timp
:
40 min
Dificultate
:
Medie
Kcal/Porție
:
102

vei avea nevoie de:

CantitateIngrediente
1,5 kg
Carne de pui 
Un vârf de lingurita
Salvie 
După gust 
Sare
4linguri 
Ulei de măsline
2 bucăți
Căței de usturoi mărunțiț
1 bucată
Ardei chilli tăiat felii subiri
1linguriță
Piper de Cayenne
1linguriță
piper negru
De la o lamâie
Coaja și sucul

E timpul să gătim

Pregătește carnea
Taie carnea de pui în jumătate pe verticală
Secționează-o
Deschide jumătățile și apasă-le cu mâna
Condimentează-o
Ridică pielea cu atenție, pune frunzele de salvie și presară puiul cu sare pe interior
Pregătește marinada
Pune carnea într-o caserolă și adăugă marinada, după care lasă la frigider peste noapte.
Dă puiul la cuptor
Apoi pune puiul pe grătar pe o parte la foc mediu și astupat cu capac pentru 30 minute
Hai că e aproape gata
Întoarce puiul pe cealaltă parte pentru încă 10 minute și e gata.

 

VALOARE NUTRITIVĂ

per 100g de produs

 

Proteine:
19 g
Carbohidrați:
2 g
Grăsimi:
2 g
vezi toate rețetele noastre
Gătește bucate pe gustul tău.
Află cum
Avantajele tale
ofertele metro
cele mai noi
cataloage
Le găsești
aici
Răsfoiește acum
catalog oferte metro - reviste metro cu reduceri si promotii
noutățile metro
ții să fii
mereu informat?
Aici te poți abona
pentru noutăți și oferte
Aplică acum
newsletter metro informatii oferte promotii