Sfaturi despre cum să surprinzi pe cineva în mod plăcut

Timpul de citire : 2 min
cadou surpriza suprinde pe cineva drag

Un gest frumos poate înlocui zeci de cuvinte sau cel puțin așa ne-a tot învățat realitatea. Dar ce reprezintă un gest frumos și cum să faci un cadou cu adevărat util? Cum să dăruiești persoanelor dragi anume ceea de ce au nevoie cu adevărat, fără să cheltui bani irațional? Află acum care sunt beneficiile noului produs apărut în rețeaua de magazine METRO Cash&Carry: vouchere cadou pentru cei dragi.

Te ajută să economisești timp

Câteodată, în căutarea unui cadou poți petrece o jumătate de zi, iar la final să nu găsești ceea de ce ai nevoie sau să observi că omagiatul nu pare prea încântat de cadoul primit. Economisește timpul tău oferindu-i un METRO voucher grație căruia să poată alege dintr-un portofoliu de peste 25.000 de produse de la producători naționali sau internaționali. În acest fel, se va putea bucura de liber arbitru în procurarea obiectelor de care are nevoie, fie că este vorba de produse alimentare sau de uz casnic. 

surprinde pe cineva drag cadou surpriza

Este comod

Nu mai ești pus în situația de a ghici ce își dorește soția, mama sau socrul tău. Nu mai trebuie să iei la pas tot felul de magazine. Este necesar să treci doar la unul dintre magazinele METRO Cash&Carry și să procuri voucherul dorit. În acest fel, știi exact cum să-ți planifici timpul personal și chiar reușești să te gândești la alte surprize pentru cei dragi. 
surpriza voucher cadou

 Îi dai persoanei dragi acces la produse despre care poate că nici nu știa

Poate că ai un prieten sau o rudă care nu a mai făcut cumpărături la METRO și nu știe despre beneficiile METRO Cardului. Oferindu-i un voucher cadou îi oferi șansa de a avea acces la un shopping de alt tip, aducându-l într-o zonă imensă de producători și produse dintre cele mai diverse, de la fructe și legume din Moldova până la veritabile exotisme, precum sunt fructele de mare, pește de ocean sau diferite vinuri din țară și de peste hotare. În egală măsură, îl poți ajuta să găsească acel magazin universal care l-ar ajuta să economisească timp și să scurteze considerabil timpul de căutare a produselor care are nevoie acasă.

Voucherele de la METRO pot servi drept cadouri pentru aniversări, cadouri pentru botez sau nuntă, ori pentru un simplu gest drăguț unei persoane dragi, fără ocazie și motiv. Cu valori nominale de 100, 200 și 500 lei, acestea reprezintă o alternativă economic avantajoasă pentru cumpărături de orice fel.

Voucherele pot fi cumpărate doar în magazinele METRO din Moldova!

METRO - magazinul tău preferat!