Știai că aspiratoarele te pot scăpa de alergia la blană? Află cum o fac aspiratoarele Karcher

Timpul de citire : 3 min
pisica roscata

În ultimele decenii, numărul persoanelor cu diferite tipuri de alergii crește, acest fenomen fiind generat atât de condițiile ecologice precare, cât și de diferite bacterii. Totodată, dacă ai în preajmă un animal de companie, există riscul de a deveni alergic la blană.
Din păcate, aspiratoarele obișnuite, câteodată, nu reușesc să curățe eficient covoarele sau mocheta, lăsând neatinse unele fire de blană provenite de la prietenii noștri mai mici. Află cum aspiratoarele Karcher se descurcă cu această funcție, dintr-un material oferit de specialiștii magazinului METRO din Chișinău.

Aspiratoarele Karcher -calitate accesibilă oricui

Acum poți să uiți de mersul la spălătorii specializate în curățarea covoarelor, de banii achitați în exces pentru cleaningul tapițeriilor. Tot ce trebuie să faci este să-ți achiziționezi un aspirator Karcher și să observi rezultate din primul moment de utilizare. 

aspirator karcher curatenie

Compania Karcher a inovat piața serviciilor de curățare încă din 1935, când a fost fondată. Alfred Kärcher este creatorul primului curățitor cu apă caldă sub presiune din Europa, lansându-l în 1950 și oferind gospodinelor o nouă metodă eficientă de a curăți diferite suprafețe. 

La baza funcționării aspiratoarelor de la acest producător stă principiul de utilizare a jetului de presiune înaltă, care ar elimina chiar și cele mai mici particule de murdărie, inclusiv firele de păr sau blană, înlăturând eficient energia statică datorită căreia acestea stau lipite de mochetă sau tapițerie. 

aspirator Karcher

Cum aleg un aspirator Karcher potrivit?

Alegerea unui aspirator din această categorie trebuie să înceapă cu determinarea scopului nemijlocit, deoarece Karcher pune la dispoziția clienților un spectru mare de aspiratoare și mini spălătorii cu apă, de la cele industriale și până la cele destinate uzului casnic. 

Dacă ai un spațiu mare și animale de companie care lasă multă blană în urmă, optează pentru un aspirator cu filtru și jet de apă, în acest fel elimini două posibile pericole: blana și bacteriile, care sunt spălate de pe suprafețe odată cu aspirarea. 

În general, specialiștii recomandă curățenia umedă pentru persoanele cu risc de alergie sau celor care deja au alergii sau astm. Curățenia umedă are efect pozitiv și pentru calitatea aerului, care devine purificat. Folosește aspiratorul cu regularitate de cel puțin două ori pe săptămână și adaugă, eventual, puțin detergent destinat dezinfectării suprafețelor. Astfel, efectul antibacterian va crea o barieră de protecție de lungă durată. Dacă ai copii mici acest lucru este indispensabil și comod, garantând sănătatea lor, ei fiind mult mai expuși alergiilor. 

Pentru a alege corect un aspirator Karcher, consultă un specialist METRO, poți fi sigur că prețurile disponibile în rețea te vor bucura.

Prinde ofertele actualizate și oferă-ți un nou nivel de confort zi de zi. Scapă de alergii și microbi grație producției Karcher. 

METRO - cu grijă pentru tine!

Vezi ofertele de azi