Interviu cu Maxim Cazacu 

director comercial „Porco Bello”

 

Compania Porco Bello a fost fondată în 2008 și mai bine de un deceniu produce și comercializează carne de porc de cea mai înaltă calitate.. Munca asiduă și dăruirea a ajutat întreprinderea să devină unul dintre cei mai mari producători de carne din țară, care au grijă ca acest produs cu valori nutriționale mari, aflat în top trei produse alimentare preferate, să nu lipsească de pe masele consumatorilor

Despre compania „Porco Bello”

 

Maxim Cazacu, director comercial, „Porco Bello”: „Procesul de creștere a animalelor este unul complex. Ferma noastră are ciclu închis, ceea ce presupune câteva etape de dezvoltare a animalelor, cu durată fixă, pe care le respectăm cu strictețe. În plus, pentru a obține un produs de calitate, selectăm cu mare atenție hrana pentru porci. Calitatea cerealelor, procurate sută la sută de la producători autohtoni, este testată în laborator, iar ulterior – depozitată în complexul special construit de pe teritoriul fermei.” 

Întreprinderea este singura din țară care a obținut certificatul HCCP de confirmare a managementului calității. Acest indicator presupune un șir de acțiuni care ajută compania să producă exclusiv produse de calitate. Mai mult, întreprinderea are grijă ca animalele să crească în condiții igienice absolute.  Întreprinderea „Porco Bello” investește și în sustenabilitate. Pe teritoriul fabricii de la Cimișeni se află o stație de biogaz, care prelucrează toate deșeurile provenite de la animale, transformându-le în energie electrică. Totodată, compania oferă locuri de muncă stabile pentru aproximativ 150 de persoane.Cea mai mare provocare rămâne însă piața de desfacere. De mai bine de 7 ani, compania „Porco Bello” a încheiat un parteneriat de încredere cu METRO, fapt care îi permite să continue dezvoltarea afacerii și să facă planuri de extindere a businessului. 

 

Despre colaborarea cu METRO

 

Maxim Cazacu, director comercial, „Porco Bello”: „Colaborarea noastră devine tot mai fructuoasă pe an ce trece. Pentru noi, în calitate de companie locală, este foarte important să avem o piață de desfacere stabilă și clienți fideli, asta ne oferă încredere și previzibilitate. METRO ne motivează să fim și mai buni, deoarece avem constant verificări și auditori de peste hotare, care vin din partea partenerului nostru și apreciază cum creștem, cum abatorizăm, dacă respectăm toate etapele până ajunge carnea la ei pe raft. Pentru a continua să ne dezvoltăm, aș vrea să îndemn cetățenii să procure cât mai multe produse locale și astfel să ne susținem reciproc. Noi muncim foarte mult pentru a vă aduce pe mesele dumneavoastră doar produse de calitate.”

Avantajele tale
DEvino furnizor Metro
Ai produse care dorești să le vezi perafturile magazinelor noastre?
Completează cererea
Serviciul livrare profesioniști
La METRO, găsești cele mai bune produse pentru succesul afacerii tale!
Detalii