„Vreau să fac bucătăria ucraineană faimoasă în întreaga lume.”

 
Viktor, Asociația Sud-Ucraineană a Bucătarilor Șefi, Ukraina,


 Cu doi ani în urmă, Viktor a fondat Asociația Sud-Ucraineană a Bucătarilor Șefi. Au creat un număr de evenimente de tipul competițiilor naționale de gătit și lecții de auto-dezvoltare pentru bucătari. Mereu cu scopul de a dezvălui lumii bucătăria ucraineană și de a-i câştiga recunoaşterea pe lângă acestea.

„Pentru mine, bucătăria ucraineană înseamnă tradiție, mai presus de toate. Există o expresie minunată: Ești ceea ce mănânci. Eu vreau ca ucrainenii să savureze mâncarea ucraineană și să o aprecieze; vreau ca ei să iubească în continuare și alte bucătării naţionale, să viziteze în continuare alte restaurante şi ţări, dar cu bucătăria pământului natal în inimile lor.”


- Spune Viktor despre bucătăria ucraineană

“Călătoresc mult şi mănânc în restaurantele naţionale în fiecare ţară pe care o vizitez. Mă bulversează că Odessa are doar un restaurant specializat în mâncare tradiţională. Deci, unul dintre scopurile mele este să deschid un adevărat restaurant ucrainean, ca să le arăt oamenilor adevărata bucătărie ucraineană, făcută cu produse autohtone. Consider că avem asta în noi - capacitatea de a demonstra lumii cât de variată poate fi bucătăria ucraineană.”

 

-Vorbind despre scopul său

„Cu mulți ani în urmă, când lucram prin întreaga Europă, m-am întâlnit prima oară cu Metro. Ceva timp mai târziu, Metro a deschis un magazin în Ucraina. Am început să colaborăm din prima zi. Metro este unul dintre partenerii-cheie pe care îi avem, dar eu cred că în viitor, va fi principalul și singurul nostru partener. Sper că vom obține multe împreună, vom vizita multe evenimente și vom dezvălui bucătăria ucraineană pe piața internațională.”

 

-Spune Viktor despre cooperarea sa cu Metro

Asociația Sud-Ucraineană a Bucătarilor Şefi este în creștere, cu tot mai multe persoane tinere care i se alătură mereu, pentru a găti în continuare, dezvoltând bucătăria ucraineană şi reprezentând-o peste hotare.

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne