„Vreau să aduc înapoi arome uitate.”

Pepa, Qüenco de Pepa, Spania

Pepa a fost un bucătar pasionat din copilărie şi îşi dedică bucătăria restabilirii aromelor uitate. În restaurantul său, Qüenco de Pepa, ea încearcă să păstreze produsele cât mai apropiate de forma naturală, amplificându-le gustul autentic. De asemenea, cultivă seminţe antice de legume, cu scopul de a se întoarce la originile bucatelor.

 

„Ne-a luat 15 ani să completăm proiectul legat de roşii, ca să ne întoarcem la starea iniţală a acestor tomate. Iar acum, vrem să facem acelaşi lucru cu legumele. Vrem să oferim clientului un produs pur, fără substanţe chimice şi pesticide. Anul viitor vom începe să recuperăm nişte soiuri vechi de vinete.”

  
- A spus Pepa despre scopul lor

„Îmi place să-mi amintesc masa preferată a fiecărui client sau ce fel de mâncare au comandat ultima dată, doar ca să mă asigur că încearcă şi alte feluri din meniu. Mulţi oameni întreabă, cum îmi pot aminti atât de multe lucruri şi detalii? Cred că am o memorie vizuală bună şi, mai presus de toate, mult interes faţă de clienţii mei.”

 

- Vorbind despre clienţii săi

„Susţinerea Metro este esenţială pentru Qüenco de Pepa. La Metro găsim ingrediente cu acelaşi nivel de calitate, precum au roşiile noastre. Aceeaşi puritate şi naturaleţe pe care căutăm să o oferim clienţilor noştri. Dar rolul pe care îl are Metro în dezvoltarea şi creşterea comunităţii de bucătari din Spania este, de asemenea, crucial - evenimentele şi activităţile lor ne unesc.”

 

- A spus Pepa despre Metro

Vizitatorii vin la Qüenco de Pepa pentru oferta de mâncăruri gustoase şi naturale, dar rămân pentru  un timp petrecut minunat într-o atmosferă plăcută.


Adresa: Calle Henri Dunant, 21-23, 28036 Madrid, Spanien


Tel: +34 913 45 10 84 


Web: quenco.com

 

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne