Liviu, BIAN, România
 

Liviu şi soţia sa au deschis primul lor magazin cu 4 angajaţi în 2002. Au trecut prin multe de atunci, deschizând câte un magazin nou aproape anual, până au ajuns la 8. Astăzi au peste 200 de angajaţi, o cifră de afaceri bună şi nici o intenţie de a-şi încetini dezvoltarea.

„Oamenii se simt cel mai bine într-o echipă ce are o atmosferă plăcută. Este primul lucru pe care îl vor de la un loc de muncă, înaintea altor considerente, inclusiv financiare. Am creat echipe pe care le respectăm, iar ele ne respectă, la rândul lor. Am mutat cei mai buni angajaţi în magazinele noi şi ei continuă să ne contureze echipe excelente.”


- A spus Liviu despre munca în echipă

 

„Fiecare provocare cu care ne întâlnim este un pas înainte. Cu multă muncă şi respect pentru clienţii şi angajaţii noştri, am reuşit să rezolvăm orice probleme ar apărea. Trebuie să găsim soluţii şi să înfruntăm orice provocări avem. Aşadar, nu prea avem probleme, în general.”

 

- Vorbind despre provocări

„Cumpăr produse proaspete pentru magazinele noastre zilnic. De asemenea, vizitez METRO pentru a cumpăra produse de înaltă calitate la preţuri bune. Am fost bucuroşi când s-a dechis METRO în Buzău şi am mers la dechiderea magazinului, deoarece am fost invitaţi. Din acel moment avem o comunicare constantă cu ei.”

 

- A spus Liviu despre Metro

Magazinele BIAN pot fi găsite prin tot Buzăul, oferind o varietate de produse calitative la preţuri competitive, vândute de oameni care se mândresc că lucrează acolo.

Adresa:  Complex M14, Aleea Școlilor, Buzău, Romania

Tel: +40 734 340 323

Web: bian.ro

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne