„Vreau să deschid al doilea restaurant.” 

 

Lilian, Cocotte Jolie, Italia


Nu a fost ușor să înceapă de la zero, învățând pe cont propriu bazele și prezentându-se ca o femeie de afaceri în Italia. Dar Lilian a înfruntat fiecare provocare ce i-a ieșit în cale, doar pentru a-și îndeplini dorința de a învăța oamenii să mănânce mai bine. Astăzi, ea conduce propriul bistro cu o bucurie pură, succes și vise despre deschiderea unui nou local.

„Clienţii mei sunt asemenea unor vizitatori în casa mea, trebuie trataţi bine. Vreau să ofer dragoste prin mâncarea mea şi să fac oamenii să înţeleagă că frumuseţea începe cu ceea ce mănânci. Clienâii mei merită tot ce este mai bun din ceea ce am de oferit. Să îi văd cum pleacă fericiţi după ce au mâncat din bucatele mele îmi umple inima de bucurie.” 

 

- A spus Lilian despre clienţii săi

„Oamenii continuă să-mi spună ce nu pot face şi eu continui să le demonstrez că nu au dreptate. Trebuie să lupţi de trei ori mai mult decât un bărbat, ca să fii o femeie de succes în Italia. Nu doar o femeie, sunt şi o persoană de culoare, venită din străinătate, conducând cu succes o afacere - oamenii se împotrivesc să accepte acest lucru.”

 

- A spus Lilian despre putere

„Pentru mine, Metro este esenţial. Am învăţat atât de multe prin intermediul Metro Academy şi mă pot baza pe Metro pentru tot restul, de asemenea. Sfaturi, produse de calitate şi închirierea echipamentului, servicii de livrare, orice. Colaborarea noastră continuă să crească, deoarece aş vrea să implic Metro mult mai mult în tot ce planific să fac: să deschid un restaurant în Milano şi să-mi demonstrez creaţiile acolo.”

 

- A spus Lilian despre METRO

Lilian a deschis Cocotte Jolie bistro în 2012. Ea serveşte mâncare artizanală, de la paste la deserturi, cu dragoste ca și garnitură.

 
Adresa:

Restaurantul Cocotte Jolie

Piazza Centro Commerciale, 113 I-20090 Segrate Italie

Tel: +39 02 3670 7098

Web: cocotte-jolie.business.site

 

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră