„Vreau să fiu mereu cu un pas înaintea concurenţilor mei.” 

 
Ferenc, Vadaspark Étterem, Ungaria

 
După mai mult de 30 de ani de când conduce afacerea de familie, Vadaspark Étterem, Ferenc a stabilit o rutină pentru a face lucrurile să meargă ca pe roate. Chiar şi atunci, când 100 de oaspeţi extra apar neanunţaţi. Unitatea lui cu peste 400 de locuri este liderul nişei sale.

„Când am preluat afacerea în 1996, eram tânăr şi entuziasmat. Credeam că mai mult venit şi o poziţie mai bună pe piaţa noastră putea fi obţinută prin extinderea afacerii în dimensiuni. Am început un proiect de construcţie de anvergură pentru a ne mări capacitatea. Iar în anii ce au urmat, ne-am concentrat pe sarcina de a umple acele locuri şi mese cu oaspeţi.”

 

-A spus Ferenc despre prima sa mişcare în calitate de manager

„De exemplu, ne deosebim de ceilalți - atunci când primim oaspeții, le oferim o băutură numită pálinka într-o cană miniaturală Miska. Și nu ne putem aştepta de la furnizorii noștri importanți să livreze aceste cani speciale Miska, pe care le oferim oaspeților noștri timp de treizeci de ani. Avem un ceramist care a făcut aceste cănuţe pentru noi, timp de multe decenii.”

 

-Vorbind despre trucurile speciale

„Obişnuiam să procurăm produsele pe care nu le puteam cumpăra în altă parte de la Metro. Tipul de produse și selecția extrem de largă, care nu este disponibilă de la alți furnizori. Acum trei ani am văzut o schimbare majoră în politica de afaceri Metro. De atunci, Metro a devenit practic cel mai mare furnizor pentru aproape orice. ”

 

-A spus Ferenc despre Metro

Restaurantul este situat în mijlocul unei păduri, ceea ce adaugă în mod natural un pic de sălbăticie în meniu, aducând ospitalitatea tradițională maghiară oamenilor din întreaga lume.Ferenc Tóth Vadaspark Étterem

Adresa Budapest, Szanatórium utca, 1121 Ungarn

Telefon +36 1 275 2436

Website vadasparkrest.com

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră.

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne