„Îmi doresc să deschid încă o cafenea în Chișinău.”

 

Ana, proprietară „Rozmarin Cafe”, or. Chișinău, Moldova

 
Rozmarin Cafe” este localul de suflet al Anei Sâtnic – o  juristă îndrăgostită de arta culinară. Acum câțiva ani femeia și-a propus să redefinească  trendurile în afacerile cu restaurante din Moldova, fiind printre primii proprietari de cafenele din Chișinău care au introdus în meniu conceptul de „brunch”. Își căută inspirația călătorind peste hotarele țării, de unde aduce experiențe și tradiții culinare, pe care le împărtășește cu vizitatorii localului.

“La «Rozmarin Cafe» oamenii pot savura mâncăruri gustoase, echilibrate și sănătoase, inspirate din toate bucătăriile lumii. Încurajăm modul sănătos de viață, aşa că am introdus în meniu bucate pentru gurmanzii vegani şi vegetarieni. Pentru un pairing reuşit avem și o carte de vinuri dedicată. Punem accent pe micii producători, pentru că susținem tot ce este produs aici, acasă.”


-A spus Ana despre meniul localului

“Cea mai mare provocare pentru un antreprenor este interacţiunea cu echipa. Cel care administrează o echipă  trebuie să poată depista talentul fiecărui membru, ca mai apoi să-l scoată la iveală, să-l cizeleze. Îmi place să muncesc în echipă și trebuie să-i recunosc contribuția la ceea ce numim noi astăzi «Rozmarin Cafe».”

-A spus Ana despre munca de echipă

În următorii ani, planific să mai deschid un local, care să aibă un concept asemănător cu cel al «Rozmarin Cafe». Sunt în căutare de oameni, care ar dori să facă parte din echipa mea  – fără oameni nu poți începe nimic, sunt în căutare de spaţiu, de idei noi. Încerc să mă inspir în călătorii, fac și cursuri de gătit în țările pe care le vizitez, merg în diverse localuri, analizez meniul și, cel mai important, gust o mulţime de bucate.

-A spus Ana despre planurile de viitor

“METRO este esenţial pentru afacerea mea. Tindem să fim «eco-friendly», iată de ce optăm pentru produse naturale şi metode de preparare sănătoase. Dacă vrei să vinzi bucate gustoase, trebuie să utilizezi ingrediente gustoase. Respectiv, la METRO găsim ceea ce ne trebuie pentru a avea un meniu variat şi delicios.”-A spus Ana despre METRO 

„Rozmarin Cafe” este un local situat în inima capitalei, care și-a deschis ușile în aprilie 2016. Meniul cafenelei este o combinaţie a mai multor bucătării: asiatică, mediteraneeană, europeană, etc.  Zilnic, în jur de 150 de persoane iau masa la „Rozmarin Cafe”.


„Rozmarin Cafe”
or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt, 202

 

găsește mai multe istorii de succes
vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne