Anna Smolnițchi și Sergiu Ciorbă formează un cuplu de „invidiat”, însă atunci când îi cunoști descoperi că sunt atât de senini, fericiți și armonioși, încât nu ai putea să-i atingi nici cu invidie „albă”. Sunt admirați pentru succesele lor profesionale, pentru provocările peste care a trecut cu brio familia lor, dar și pentru stilul de viață sănătos, care, spun ei, este secretul stării de bine, al fericirii și al succesului.

„Starea de bine, energia pozitivă și fericirea au legătură directă cu stilul alimentar. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă cu stilul nostru alimentar, pentru că îmi doream să fiu mai energică după masă. Am început să mă documentez și, ca să spun lucrurilor pe nume, am avut un mare aliat aici. Soțul. El este inițiatorul. Pentru mine a fost foarte ușor să îmbrățișez vegetarianismul.”

 

- spune Anna despre alegerea stilului alimentar

„Avem multă verdeață în bucătărie, pentru că suntem de părere că de la verde vine energia și sănătatea. Dăm totul la cuptor, fierbem sau dăm produsele la aburi. De fapt, secretul e să procesezi cât mai puțin alimentele, așa că noi încercăm să menținem legumele semi-crude. De când am ales să devenim vegetarieni, viața noastră s-a schimbat în bine. Mă simt bine fizic, dar și spiritual, emoțional. Mă simt mai sănătoasă, mai energică, mai plină de viață. Am născut doi copii în mai puțin de un an, care cresc frumos și sănătos.”

 

- afirmă Ana despre efectele resimțite în urma adoptării unui regim alimentar sănătos

„Cei care sunt părinți știu cât de important este timpul liber, pe care, practic, nu îl ai. Pentru noi este crucial ca atunci când mergem la cumpărături să putem găsi la raft toate produsele necesare – de la scutece la jucării. Și mai important e să ai la dispoziție o varietate mare de produse, având în vedere că noi  suntem în continuă căutare a fructelor și a legumelor proaspete. O cină gustoasă este făcută din alimentele preferate. Un ingredient foarte important este ca cina să fie gătită de un om drag. Asta înseamnă că e preparată cu multă dragoste. Facem cumpărăturile la METRO, unde găsim toate produsele de care avem nevoie și, prin urmare, câștigăm mai mult timp pe care îl dedicăm familiei.”

 

- menționează Sergiu despre relația cu METRO

„O familie se poate considera de succes atunci când în casă sunt mulți copii. Atunci când este dragoste adevărată, copiii cresc în armonie. Succesul înseamnă să ai o familie, în sânul căreia să te simți ca acasă și să faci ceea ce aduce beneficii și bunăstare membrilor ei.”
 

-spune Sergiu despre succesul în familie

Anna și Sergiu au devenit un cuplu acum câțiva ani. Împreună cresc doi copii frumoși, pe care vor să-i educe să urmeze un regim alimentar sănătos. Ei sunt convinși că fericirea și energia pozitivă vin din alimentația corectă.
https://www.facebook.com/anna.smolnitchi 
www.apostrof.md 

 

găsește mai multe istorii de succes
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne