Savurează sărbătorile de iarnă cu METRO Moldova! 

Atmosfera de iarnă, aromele îmbietoare și oamenii dragi formează rețeta sărbătorilor. Bucură-te cu adevărat de Crăciun sau Revelion, sărbătorește în mijlocul familiei și completează atmosfera feerică cu daruri surprinzătoare, decorațiuni festive și produse de calitate. Mai ales că METRO Moldova a suplinit rafturile magazinelor, pentru a-ți oferi tot de ce ai nevoie pentru a  savura și simți căldura sărbătorilor acasă.

1

Mai mult, METRO vine cu promoții și oferte atrăgătoare pentru toate gusturile și buzunarele. Iată câteva sugestii de care să ții cont pentru a transforma sărbătorile în amintirile preferate:

2

Decorează cu stil!

Îți dorești un nou pom de Crăciun sau ai deja un brad și ești în căutarea mai multor decorațiuni? METRO îți oferă o gamă variată de brazi artificiali de diferite dimensiuni, dar și globuri colorate, pentru a-l împodobi alături de cei dragi. Pentru o atmosferă festivă, decorează-ți casa cu instalații luminoase de tip perdea sau tuburi LED și completează decorul cu zăpadă artificială, lumânări aromate sau figurine din lemn. Mai mult, METRO te ajută să oferi magie și mesei de sărbătoare cu o față de masă festivă, huse pentru scaune și veselă decorativă. Iar pentru a fi parte din poveste, optează pentru o pijama tematică, un pulover „crăciunistic” sau o pereche de șosete colorate. Simte atmosfera Crăciunului în propria locuință cu produsele METRO!

2

Arome de povestit

Bucatele delicioase îi adună pe cei dragi împreună și completează cu amintiri de neuitat sărbătorile de iarnă. Umple-ți coșul cu produsele necesare din magazinele METRO, pentru a prepara bucate proaspete și savuroase. Pentru mâncărurile din carne alege ingrediente variate – de la pulpe de pui la ceafă de porc sau piept de rață. Iar pentru preparatele din pește, optează pentru fileu de somon sărat, macrou, păstrăv afumat sau creveți fierți. Completează aceste ingrediente cu verdețuri, legume și fructe proaspete, dar și cu băuturi festive. Vezi cele mai avantajoase oferte în cataloagele promoționale și suplinește-ți stocul de sărbători cu produse de calitate!
Descoperă și alte tendințe din cultura gastronomică
Vezi blogul nostru și lasă-te inspirat de trucurile și recomandările noastre
Vezi blogul