Midii în sos de tomate
Te-ai gândit vreodată la o schimbare în propria farfurie? Dacă da, atunci optează pentru midii în sosul dulce-acrișor de roșii. Acesta este un vals perfect de senzații gustative. Adu oceanul direct în farfuria ta cu ajutorul acestor fructe de mare proaspete și delicioase. Încearcă o adevărată „explozie culinară” cu o rețetă inspirată de la popoarele din zona mediterană.

Timp
:
30 minute
Dificultate
:
mediu
Kcal/Porție
:
172
vei avea nevoie de:
CantitateIngrediente
1kg
midii3 căței
usturoipătrunjel
roșii
ulei de măsline
după gust
sareE timpul să gătim
PAS 1
Curăță bine midiile și spală-le sub jetul de apă.
PAS 2
Pune la prăjit usturoiul într-o cratiță mare (în care să încapă și midiile)
PAS 3
Apoi adaugă pătrunjelul tăiat mărunt și roșiile.
PAS 5
Adaugă sarea și amestecă totul.
PAS 5
Lasă cratița la foc mic până când midiile încep să se desfacă. Când midiile s-au desfăcut, sunt gata, numai bune de mâncat.
Valoarea nutritivă
per 100 g de produs