Interviu cu Radu Grosu | Metro

Interviu cu Radu Grosu

Radu Grosu, directorul general al „Europlant”, una dintre cele mai mari companii importatoare de cartofi din Moldova. Cartofii sunt legumele nelipsite de pe mesele noastre pe orice timp. Ca să răspundă necesităților pieței, fermierii din țară alocă resurse importante pentru creșterea și comercializare produsului. Anul aceasta, mulți agricultori au suferit din cauza restricțiilor stabilite în contextul pandemiei de COVID-19. Radu Grosu știe însă, că drumul spre reușită este însoțit de urcușuri și coborâșuri, iar expertiza și susținerea pe care o poți obține de la parteneri este foarte importantă pentru depășirea oricărei situații. 

 

Despre afacerea Europlant


Afacerea a început in 2006, fiind unul din principalii importatori de semințe de cartofi din R. Moldova. In primul an am plantat 5ha, următorul an am plantat 15ha, iar la moment avem 120 ha. Am investit foarte mult in tehnologii avansate pentru a produce cartofi de calitate, iar astăzi avem tot ciclu începând de la producere, păstrare ambalare, cât și livrare. Dorim să ne extindem ca suprafață și spațiu de depozitare și dorim să creștem și alte legume, cum ar fi morcovul și sfecla.


Colaborarea cu METRO


METRO a fost primul nostru partener de afacere. De la ei ne-a venit idea pentru procurarea liniilor de ambalare ca să fie avantajos pentru consumatorul final, ne-au ajutat să ne extindem teritoriul, cât și au oferit suport de dezvoltare a afacerii aici în Moldova. Știu că drumul spre reușită este însoțit de urcușuri și coborâșuri, iar expertiza și susținerea pe care o poți obține de la parteneri este foarte importantă pentru depășirea oricărei situații.

Avantajele tale
ofertele metro
cele mai noi cataloage
Le găsești aici
Răsfoiește acum
catalog oferte metro - reviste metro cu reduceri si promotii
noutățile metro
ții să fii mereu informat?
Aici te poți abonapentru noutăți și oferte
Aplică acum
newsletter metro informatii oferte promotii