Interviu cu Olga Petrovici | Metro

Interviu cu Olga Petrovici

Director general „Alfa-Nistru”, orașul Soroca

 

Gustul și calitatea produselor crescute în Republica Moldova sunt un exemplu bun de alimentație sănătoasă. De mai mulți ani producătorii locali depun eforturi mari pentru a răspunde cerințelor consumatorilor și pentru a le oferi calitate înaltă prin produse care corespund standardelor internaționale

Despre afacerea Alfa-Nistru

La nordul țării, în orașul Soroca, de mai bine de 50 de ani funcționează una dintre cele mai mari întreprinderi producătoare de conserve și sucuri din fructe și legume din Republica Moldova, SA „Alfa-Nistru”. Oxana Petrovici este directoarea companiei și alături de angajații săi, în fiecare an, depune eforturi mari pentru a oferi produse de calitate superioară, care urmează să ajungă pe masa consumatorilor din țară și de peste hotare: sucuri, piureuri de fructe, pomușoare, fructe și legume proaspete etc.


Colaborarea cu METRO

„Colaborarea cu METRO a început în anul 2004. Din toată gama de produse ale fabricii, pentru METRO livrăm aproximativ 90 la sută. De mai mulți ani producem și produse pentru brandurile METRO „Aro” și „Metro Chef”. Sortimentul variat de produse pe care le livrăm include conserve, piureuri, sucuri, produse congelate etc. Această colaborare este foarte eficientă pentru compania noastră, deoarece METRO este un client foarte important pe piața din Moldova.” La începutul lunii martie întreprinderea a trăit drama tuturor producătorilor locali – pandemia de Covid-19 i-a luat pe nepregătite, fără a avea un plan de rezervă. Mai mult decât atât. Orașul Soroca – localitatea în care întreprinderea își desfășoară activitatea – a fost plasat în carantină, iar odată cu această măsură au venit și limite ale pieței. Însă compania a reușit să-și continue activitatea, mizând și pe parteneriatul de încredere stabilit cu METRO, care i-a ajutat să beneficieze de o piață de desfacere sigură și stabilă. În colaborarea lor au pariat pe dezvoltarea mărcilor proprii METRO, pentru ca vizitatorii magazinelor din rețea să se bucure de produse cu un raport optim preț-calitate.

Avantajele tale
DEVINO FURNIZOR METRO
Ai produse care dorești să le vezi perafturile din magazinele noastre?
Completează cererea
SERVICIUL  LIVRARE PROFESIONIȘTI
La METRO, găsești cele mai buneproduse pentru succesul afacerii tale!
Află detalii