Semipreparate din carne - mereu gata de ceva gustos și rapid

Timpul de citire : 3 min
carnati de casa metro tocatura din carne de vita

Ți-e poftă de ceva gustoșel, dar încă e prea cald în bucătărie pentru a găti confortabil? Nu găsești timpul necesar de a prepara bucatele de la zero? Petrece timpul așa cum îți place, fără a sacrifica din plăcerile vieții. Încearcă semipreparatele și produsele de carne procesată, disponibile acum la METRO! Cu ele poți savura întreaga gamă de arome a cărnii gătite ca acasă, fără să investești prea mult timp! La METRO poți găsi o mare varietate de produse din carne tocmai pe placul tău, numai gata de a le pune în cuptor și a te delecta de ele, împreună cu cei dragi.

 

 Carnea de porc tocată este ingredientul perfect în crearea unor feluri de mâncare extraordinare, cum ar fi Lasagna și Chili con Carne. În același timp, nu ezita să folosești acest produs pentru a prepara feluri de mâncare de care s-ar bucura și iubitorii mâncărurilor tradiționale - chifteluțe, ardei umpluți și plăcințele cu carne. Întotdeauna prezentă la masa de sărbătoare, carnea de porc este indispensabilă satisfacției spiritului național. Consumat cu moderație, acest produs este atât delicios, cât și sănătos și nutritiv – o parte indispensabilă a unei alimentări balansate. 

tocatura de porc metro

Preferi altă carne, decât cea de porc? Încearcă carnea tocată de pui, disponibilă la METRO. Îți poți îndeplini pofta și să ai grijă de siluetă în același timp. Semipreparatele de carne disponibile la METRO sunt proaspete și păstrate în condiții ideale pentru a menține întreaga valoare nutritivă din momentul ambalării. Carnea de pui este faimoasă prin conținutul său redus de grăsimi și ridicat de proteine și aminoacizi vitali. De asemenea, acest tip de carne este una dintre cele mai sănătoase, fiind bogată în minerale și vitamine, care se păstrează majoritar chiar și după ce a fost tocată și ambalată.

Bucură-te de carne aproape gata pregătită, pentru a prepara bucate inedite în timp record, având în vedere toate aspectele nutritive. Carnea tocată de pui poate înlocui alte tipuri de carne tocată, pentru a obține la final bucate un pic mai sănătoase. Savurează rețetele clasice, cu un pic de varietate adăugată! Întregul sortiment de carne de pasăre este ușor de digerat și prielnic persoanelor la orice vârstă, astfel poate fi utilizat cu ușurință în bucatele destinate întregii familii! 

Carnati picanti metro

Planifici să ieși împreună cu persoanele apropiate la aer liber, cu un grătar la îndemână? Profită de această ocazie de a savura cârnăciorii de la METRO. Gustă din produse delicioase, proaspete sau înghețate, ce pot fi gătite în doar câteva minute! Profită pe deplin de zilele senine rămase, organizând o masă pe cinste. Ai posibilitatea unică de a alege dintr-un număr extins de cârnați delicioși, pregătiți într-o varietate de moduri. Rapid și ușor, obții un mic dejun, prânz sau o cină pe cinste! Pregătiți și împachetați cu mare atenție, gustul apetisant al cârnăciorilor, bogat în condimente, te va încânta cu fiecare îmbucătură. Cu METRO ai acces la cârnăciori de cea mai înaltă calitate, la un preț cu adevărat accesibil. Este opțiunea perfectă pentru momentele când dorești să savurezi un gust bogat, plin de savoare, fără a aștepta mult timp.

Orice tip de carne disponibilă la METRO este garantat de calitate înaltă, pregătită și împachetată cu mare atenție, pusă la disponibilitatea cumpărătorilor doar de către producătorii și furnizorii autorizați. Salvează o groază de timp și efort în bucătărie și folosește-l pe chestiile care chiar contează. De restul ne ocupăm noi.

Alimentează-te ușor, sănătos și delicios – doar cu METRO.