VINURI SPUMANTE: EXPLOZIE DE SENTIMENTE 

Vinurile spumante sunt detaliul care contează la orice sărbătoare! Cu arome strălucitoare, de la notele florale la cele fructate, un astfel de vin elegant aduce o notă festivă la cele mai importante evenimente din viață. Savurează explozia de efervescență a vinului spumant și savoarea lui inconfundabilă. Gustul, aroma și perlajul îți creează o atmosferă de sărbătoare, indiferent de ocazie.

 

DIVERSITATE VINURI SPUMANTE

Vinul spumant este una dintre cele mai elegante, rafinate și deosebite băuturi alcoolice. Vinurile spumante sunt îndeosebi apreciate pentru că aduc instantaneu atmosfera festivă şi dau tonul petrecerilor. Gustul intens, efervescența revigorantă și aroma îmbietoare transformă vinul spumant într-un element obligatoriu la orice masă de sărbătoare. Alege dintr-o varietate mare de soiuri și tipuri de vinuri: de la brut, sec, până la dulce.

 

Pahar de cocktail cu vin spumant

Vin spumant dulce

Alege un vin spumant dulce, efervescent, care gâdilă ușor cerul gurii. Gustul dulce, jovial și plăcut dă o savoare desăvârșită desertului tău.

 

Vin spumant de desert in pahare de cristal cu fructe

Vin spumant demisec

Alege gustul proaspăt al vinului spumant demisec. Cantitatea echilibrată dintre gustul dulce şi aciditate creează o experiență gustativă deosebită. 

 

cricova vin spumant sec cu fructe in pahare de vin

Vin spumant sec

Bucură-te de gustul rafinat și elegant al unui vin spumant sec. Perlajul fin, gustul proaspăt și persistent sunt de-a dreptul încântătoare. 

 

vin spumant brut

Vin spumant brut

Gustul ușor înțepător, revigorant și rafinat al vinului spumant brut este absolut fermecător, completând cu succes orice masă festivă.

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.

Ce pahare sunt potrivite pentru servirea vinului spumant?

Alege un set de pahare pentru vinuri spumante pentru ca masa festivă să fie completă: pahare fine, înguste și înalte, cu o capacitate de aproximativ 200 ml. Aceste pahare se numesc flute. O explozie de efervescență a bulelor arată mult mai bine într-un pahar delicat, destinat vinului spumant.

 

Ce produse excelează împreună cu vinul spumant?

Vinurile dulci și demiseci se potrivesc cel mai bine cu deserturi - le pun în valoare aroma şi aduc un plus de savoare. Șampania sau un vin spumant și tortul sunt, practic, o tradiție pentru mesele festive. Cele seci și brute, însă, se potrivesc mai bine cu bucate din ciuperci, pește, aperitive cu ouă și brânzeturi