VINURI ALBE: SAVOARE ȘI RAFINAMENT

Explorează diferite tipuri de vinuri albe şi vei găsi, cu siguranţă, unul pe gustul tău. Încercând diferite soiuri, este posibil să fii surprins de savoarea şi rafinamentul ce caracterizează vinurile albe, dar mai ales de cât de diferite pot ele fi. METRO îţi dă posibilitatea să alegi unul pe plac, bucurându-te din plin de gustul revigorant al unui vin alb de calitate. Oferă un plus de savoare bucatelor tale și sorbește cu plăcere fiecare înghițitură.

 

DIVERSITATE VINURI ALBE

Dispunem de o varietate mare de vinuri albe, care din care mai alese: Chardonnay, Pinot Grigio, Muscat, Feteasca Albă, Feteasca Regală, Riesling, Sauvignon Blanc. Combinate inteligent şi servite în condiţii corespunzătoare, vinurile albe uimesc prin rafinament şi unicitate. Alege gustul și aroma care ți se potrivesc cel mai bine și răsfață-ți simțurile cu savoarea unui vin alb, de calitate.

 

struguri de vanzare moldova albi

Chardonnay

Chardonnay este un soi versatil de struguri, baza unei varietăţi de vinuri: de la vinuri spumoase și cu un buchet floral bogat, la vinuri seci și fine. 

struguri din moldova pentru pinot grigio si alte vinuri albe

Pinot Grigio

Vinurile Pinot Grigio sunt îndeosebi apreciate pentru aroma lor fructată persistentă și pentru aciditatea revigorantă, care îți gâdilă plăcut cerul gurii.

Struguri albi din moldova pentru vin

Riesling

Vinul Riesling are o aciditate ridicată, perfect echilibrată cu arome dulci de fructe. Este unul dintre cele mai apreciate vinuri albe de către cunoscători.

Vinuri albe din struri din moldova

Sauvignon Blanc

Vinurile din soiul Sauvignon Blanc sunt cunoscute și apreciate pentru culoarea lor verzuie și aroma îmbietoare de plante - o marcă inconfundabilă.

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
descoperă mărcile METRO
 
METRO PROFESSIONAL - FIABILITATE PENTRU PERFORMANȚA TA
Cu METRO Professional obții tot ce ai nevoie pentru confortul casei și afacerii tale. Cu noi e mai ușor să fii profesionist în alegeri!
 
Vezi detalii
metro professional produse proprii pentru restaurante gastronomie

Ce pahare sunt potrivite pentru servirea vinului alb?

Savurează fiecare înghițitură din vinul tău preferat dintr-un pahar de vin alb - este vorba de un pahar cu picior, în forma de lalea, cu gâtul puțin mai îngust. Cupa unui pahar pentru vinul alb este mai îngustă decât cea destinată vinului roșu. Dă o notă de rafinament mesei tale cu pahare de vin alese corect.

 

Ce produse excelează împreună cu vinul alb?

Vinul alb se îmbină perfect cu mâncărurile ușoare, de aceea recomandăm bucate din carne de pui, pește (în special: tartar de somon și ton) și fructe de mare. De asemenea, aperitivele precum caşcavalul şi brânzeturile, măslinele, crabii, dar și salatele ușoare se combină perfect cu un pahar de vin alb.