PRODUSE NEALIMETARE 

La METRO găsești orice produse nealimentare, utile în diverse circumstanţe: produse de menaj și cosmetice, accesorii şi eletrocasnice pentru bucătărie şi casă, haine şi încălţăminte, articole office şi IT, produse sezoniere sau elemente de decor, articole pentru întreţinerea casei şi maşinii, chiar şi aparate de curăţat profesioniste Karcher. Orice cumpărături ai avea pe listă, le găseşti în magazinele METRO. Noi facem tot posibilul să-ți oferim prețuri angro, chiar și pentru cumpărături unice, astfel încât să poți alege produsele ideale pentru necesitățile și bugetul întregii familii. Nu pierde ocazia să te bucuri de oferte speciale și prețuri reduse, la fiecare vizită.

TU ȘI CASA TA

Curățenia și îngrijirea sunt aspecte esențiale. METRO nu este întâmplător numit magazinul familiei. Aici poți găsi articole de îmbrăcăminte, veselă şi electrocasnice, produse de menaj și îngrijire, ustensile de curăţenie, articole şi accesorii diverse, mici detalii şi decoraţiuni, până și produse pentru întreținerea casei și mașinii. Dispunem de un sortiment variat, care acoperă necesitățile tuturor membrilor familiei tale, fără excepție!

 

livrare METRO
 
ACUM PRODUSELE METRO SUNT MAI APROAPE DE TINE 
Articolele METRO pot fi livrate direct acasă la tine! Serviciul livrare - eficient, rapid, comod!
 

GARANTĂM PENTRU CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

Zilnic, primim marfă din toată lumea. Tocmai de aceea, siguranța cumpărăturilor tale este o prioritate pentru noi.

 

 

Transport
Sigur și Coordonat
group
Depozitare
corespunzătoare
Sistem de control
al calității
Sănătatea
Produselor Alimentare

AJUTOARELE TALE

Noi îți facem munca mai ușoară, fie că este vorba de munca de birou sau munca prin casă. Îți punem la dispoziție o gamă largă de articole de birotică, papetărie și IT, precum și produse de menaj, electrocasnice pentru curățenie, articole pentru decor interior și articole pentru întreținerea mașinii. Detaliile contează - nu pierde ocazia să personalizezi locul de muncă, interiorul căminului, grădina sau terasa.

 

JUCARII PENTRU CEI MICI

METRO are grijă de fiecare membru al familiei, de aceea în magazinele noastre nu poate să lipsească raionul cu jucării pentru cei mici, plin cu păpuşi, maşinuţe, jucării educative, seturi puzzle şi jucării de pluş, coşuri pentru depozitat şi cărţi distractive. Cumpără-i micuțului tău jucăria preferată la METRO.

 

Jucarii lego, constructor multicolor

METRO SPORT

La METRO găsești articole pentru orice tip de sport de o calitate foarte bună, la un preț excelent. De asemenea, găseşti echipamente şi haine pentru un mod de viaţă activ, ai parte de oferte şi reduceri. Performanțele tale ne bucură - la noi găsești toate cele necesare pentru a te bucura de energia mişcării.

 
Incaltaminte sport metro pret redus

AI ÎNCERCAT MĂRCILE NOASTRE PROPRII?

Descoperă brandurile noastre, destinate acoperirii necesităților tuturor categoriilor de clienți. Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse alimentare și nealimentare, de o calitate înaltă și la un preț accesibil

găsește detalii