PEȘTELE DE APĂ SĂRATĂ:  sănătate garantată 

METRO are cel mai mare asortiment de pește de apă sărată din țară, la preţ accesibil, special pentru gurmanzii din Moldova. Darurile oceanelor și mărilor te vor bucura cu savoarea lor întregul an, aducând și beneficii pentru sănătate. Peştele oceanic este păstrat în condiții ideale - un regim de temperatură bine controlat, astfel încât nimic să nu te împiedice să te bucuri de gustul exotic al peștelui de apă sărată, oricând îți dorești un deliciu gastronomic mai neobișnuit.

 

SORTIMENTELE NOASTRE

În magazinele METRO peștele de apă sărată este importat din Grecia, Spania, Italia, Franța. Peștele este recepționat în stare refrigerată pe gheață, apoi păstrat în raionul specializat, cu temperatură scăzută - anume astfel păstrîndu-și calitățile gastronomice și prospețimea. Sortimentul de peste sărat este bogat și îți oferă multe posibilități de a-ți face meniul mai variat, mai gustos și mai sănătos. Pentru a te bucura din plin de un gust de excepţie, alege doar peşte de calitate, indiferent dacă optezi pentru peşte proaspăt sau îl preferi pe cel congelat.

 

Somon proaspat pret mic la metro raionul de peste

Somonul

Somonul este unul dintre cele mai renumite soiuri de pește la nivel mondial, datorită gustului și texturii sale speciale, dar și datorită importanței nutritive.

Dorada pret moldova metro - peste oceanic ieftin

Dorada

Carnea doradei este bogată în proteine și în vitamine, este moale și are un gust fin. Experimentează cu încredere rețete cu doradă.

 

 

Cambula pe gheata metro peste oceanic

Cambula

Cambula are carnea delicată şi gust fin. Se combină cu vin alb sau cu un cidru. Peștele proaspăt își păstrează savoarea la pregătire - trebuie să-l încerci.

 

Biban peste oceani pe gheata metro

Bibanul

Carnea albă de biban are o finețe absolut deosebită. Bibanul are un gust inedit și este extrem de sănătos, fiind potrivit pentru mese zilnice.

 

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.